maandag 11 mei 2015

Kermisklanten

Kermis... vroeger vond ik het al leuk. Dus zo kwam het dat ik vorige week in TWEE avonden mijn zak/verjaars- en overig geld uitgaf. Met name aan het 'muntjesschuifapparaat'. Dus tot zover mijn sparen voor een nieuwe camera :(

De kinderen vonden mij uiteraard een supermoeder/tante. Mee naar de kermis, in een aantal attracties (twee maar, want ik moet woensdag naar de chiropractor) en dan ook nog 'kaaapitalen' uitgeven aan muntjes.

Ach... Ik heb bedacht dat ik voor volgend jaar wat geld apart ga leggen voor al dat geschuif. En ik hou op met bedenken wat die sleutelhangers me nu gekost hebben.

Meer liefhebbers van de kermis hier?

6 opmerkingen:

 1. Muntjes schuiven: zo verslavend! Toch nog een bakje muntjes erbij kopen terwijl manlief de "kast" bezet hield...en idd voor een klein prutprijsje! 10-20 euro zat er zo in! Man- en zoonlief deden ook mee. Gelukkig hebben we hier geen kermis!­čśë Groet, Ingrid (SE)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dochter is hier in huis vooral een liefhebber. Ik ga dan graag met haar mee. Waar ik altijd in trap zijn die grijpers die altijd net weer open gaan. Zo gooiden we een paar weken terug ongeveer acht euro in zo'n apparaat want dochter wilde een Sultana knuffel (voor de beeldvorming een stoffen rood wit geblokt ding). Niet gelukt hoewel bijna alle keren opgetild (en weer gevallen). Op koningsdag vonden we een hagelnieuwe voor ahum twintig cent.
  Ik begin maar niet aan andere spelletjes op de kermis.
  Nic

  BeantwoordenVerwijderen
 3. als kind vond ik de kermis geweldig,. nu vind ik het een gruwel, dat komt vooral door het lawaai en de drukte.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn moeder kon er wat van. Kermis stond garant voor zeker diverse horloges en prullen. Als kind vond ik dat erg leuk dat mijn moeder zo goed kon winnen op de Kermis. Maar ze zal er ongetwijfeld ook goed wat geld in hebben gestopt. Het zegt mij nu weinig meer, maar desondanks een goede herinnering. En die herinneringen zijn vaak goud waard. Dus je kunt lekker doorgaan, goed voor de herinneringen van je dochter (dan wel wat winnen he)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hou op schei uit! Erg verslavend dat muntjes schuiven.
  De kermis zelf ook heerlijk, vooral voor de kindjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Muntjesschuiven is ook erg leuk. Vroeger stonden die ook op Cen-ter par-cs. Uren kon ik er zoet mee zijn. haha.

  BeantwoordenVerwijderen