zaterdag 2 mei 2015

Een nieuwe kledingkast

Het is een wonder. We hebben echt e i n d e l i j k een kledingkast in de slaapkamer. Na bijna een jaar onze kleding op gammele rekjes kunnen we (hopelijk) vanavond de kasten inrichten.

Na een speurtocht naar DE ideale kast. Waarbij we eerst een P.ax kast wilden van de zweedse meubelgigant. Daarna een Kewlox kast. Deze hadden we bijna besteld. Op maat voor 739 euro. Tot we even op M.arktplaats keken en daar 2 gebruikte Kewlox kasten vonden voor maar 150 euro. 

Een probleem. Het was in Sas van Gent, 296 kilometer bij ons vandaan. Terug met de trein te bereizen in 5.50 uur. (een van ons met de kast in de auto terugrijden en de ander met de trein) Hmmmm.... Kringloopje dachten we toen.
Leuke oude kast en zelf schilderen.
Twee kringloopwinkels verder, (heel veel kleding gekocht, echt mazzel met mijn vondsten :)) nog geen kast.

K.wantum dan maar. En ja hoor, een supergave kast. In de aanbieding voor 200 euro. Jihaa. Vandaag kwamen mijn schoonouders over (nog voor mijn verjaardag) en heeft mijn schoonvader de hele middag met M. geholpen de kast in elkaar te zetten. M. is nu met de schuif(zweef)deuren bezig.

Mijn verjaardag heb ik verder niet echt gevierd. Lekker in mijn joggingbroek met mijn ouders en M. een kaartje gelegd gisteravond. 

Nu ben ik toe aan een tweetal rustige dagen. Op mijn lijst staan de zolder opruimen en uiteraard mijn kleding uitzoeken en wellicht met wat basis dingen 'completeren'. 

Dochter en M. zijn de hele week vrij. Dochter gaat dinsdag met een vriendin naar het bevrijdingsfestival. Donderdag komen neefje en nichtje logeren en gaan we 's avonds met zijn viertjes naar de meikermis. (M. houdt daar niet van).

Verder wil ik lekker genieten van alle dingen in ons huis die al wel klaar zijn. Omdat er nog zoveel dingen 'moeten' qua klussen wil ik me wel eens teveel richten op wat er allemaal nog niet klaar is.

Fijn weekend verder, voor de lezers/lezeressen die (nog) niet op vakantie zijn.

1 opmerking:

  1. Wát een goed plan, op de grond gaan zitten kijken naar je mooie nieuwe kast, die helemaal naar je zin ingericht is! (Doe ik ook altijd even, dat houdt de moed erin...)

    BeantwoordenVerwijderen