Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
25 april 2015

Oververhitte hersens


Dit p r a c h t i g e zelfportret van vanmorgen vroeg, toont de slaapstreep (oftewel afdruk van mijn kussen) in/op mijn wang.
Het was dan ook wel erg vroeg. Dit keer was ik wel op tijd op het station. 
Wat een stress voelde ik in mijn lijf om toch maar op tijd te zijn.

Het was vandaag op een andere locatie dan de vorige keer. Gelukkig wist ik nu al waar de bussen vertrekken, dus dat scheelde. Ik was er echt ruim op tijd. 
Fijn gevoel. De lesstof is echt pittig. Onze docente is gelukkig heel enthousiast.

Dat maakt dat de dag erg snel ging. De lunch werd een half uur ingekort, daardoor mochten we een half uur eerder weg. Zodoende blog ik nu vanuit de trein en ben ik lekker op tijd thuis vanavond. (18.40 uur i.p.v. 19.10 uur).

Mijn hersens zijn oververhit van alle informatie. Er lagen 'bergen' mini s.nickers, n.utsjes en ander van dat soort snoepgoed. Dat werkt niet zo goed bij mij. Want  dat MOET ik dan hebben. 6 stuks heb ik al op geloof ik. Plus nog 2 stukjes gebak na de lunch. Hmmmmm..... Morgen nog een verjaardag. Dan wil mijn broek waarschijnlijk echt niet meer dicht :(

(En ja, ik weet hoe het werkt met de verslavende werking van suikers, dat is het meest irritant).

Bedankt voor de inspirerende en leuke dingen die jullie hebben gedaan of nog gaan doen. Altijd leuk om te lezen. Ik ben bij station Assen en ga nog heeeeel even mijn hersens rust geven.

Would you like to comment?