vrijdag 24 april 2015

Groeten vanaf de Bahama's

Wow, alle certificaten verkocht. Bedankt allemaal, voor jullie vertrouwen in wat nog moet komen.

Mochten jullie denken dat ik van het geld nu op de Bahama's zit... Nou nee. 
Ik ben nog gewoon Juice Lake.
Ik werd deze week herkend, door een zelf ook bloggende lezeres bij een BHV cursus. (Jij bent toch het rijke wijf, haha, zo leuk, want bijna geen een collega weet dat ik onder deze naam blog). Soort van semi anoniem.

Een nieuwe collega op mijn werk vertelde vandaag dat hij destijds de uitzending heeft gezien. Hij is op 1 april begonnen bij ons. Hij vond het wel heel dapper. 
Ik vertelde hem van alle lieve en leuke reacties. En dat ik nu een boek ga schrijven.... Dat klinkt wel heel echt he...

Maar eerst naar 'school'. Morgen weer een dag naar Utrecht. Deze keer zal ik op tijd vertrekken. Ik voel me bezwaard dat ik mijn opdrachten niet heb gemaakt. Ik was na de eerste opleidingsdag zo gemotiveerd (ja, echt). Maar toen ik gisteren keek wat ik allemaal moest doen voor morgen zonk de moed me in de schoenen. Weer veeeeeeeeeeel te laat begonnen met lezen en alles. Het onderwerp voor morgen is procesmanagement. Ik heb een nieuw boek. Nou, ik weet wat ik ga lezen wanneer ik niet in slaap kan komen. Na twee hoofdstukken was ik vertrokken op de stretcher in de tuin. Snurk.

Ik 'gooi' de iPad aan de oplader en mezelf op bed. Morgen weer vroeg op pad (enige nadeel van wonen in het Noorden, de lange reistijd. Ik vind het gewoon ook stom dat er zo weinig opleidingsinstituten kiezen voor bv. Zwolle, want dat is prima te doen, maar nee hoor, lekker weer naar Utrecht).

Het voordeel van de reistijd is dat ik alle leeswerk morgen in de trein kan doen. Wellicht vind ik ook nog inspiratie (whoehaha) voor de opdrachten. Omgerekend kost een dagje les me morgen 250 euro. (Dan ga ik uit van het gereduceerde tarief wat ik nu betaal). Dus ik ga wel hoor. Na morgen zal ik mijn leven beteren en al mijn opdrachten maken. Want ik moet/wil er wel vanaf zijn op 11 juli van dit jaar.

Dus duim maar even voor me, voor een voorspoedige dag. En graag de leuke plannen die jij hebt in een reactie. Voor wat positiveit onderweg. 
Vast bedankt, ook namens de studie commissie.

6 opmerkingen:

 1. Ja, die ontmoeting was leuk ! :-). Ik herkende je natuurlijk van tv en wist zodoende dat we dezelfde werkgever hebben.
  Voor mij is het morgen een rondje zwemles voor de kinderen, huishouden, wel/niet voorbereiden voor de vrijmarkt, bezoekje aan mijn ouders, kortom de dag is al weer voorbij voordat 'ie begonnen is.
  Goeie reis morgen. Hopelijk is je cursus inhoudelijk beter als de BHV van afgelopen woensdag .....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes. Volg zelf ook een cursus waarvoor ik morgenmiddag het huiswerk oo de mail moet zetten. Zit er dit keer ook nogal tegen aan te hikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Utrecht is heel leuk hoor, en ik kan het weten!

  Ik ga dit weekend (ik heb gelukkig tot maandagavond): Vrijwilligerswerk doen in U. (groot deel van vandaag), mijn belastingaangifte (moet nu ECHT!), beetje in de tuin werken (idem), de stof voor mijn leesgroep lezen (30 pagina's ingewikkeld Engels studieboek, moet uit voor dinsdag), zomerkleren opdiepen, EINDELIJK alle OV-dingen uitzoeken (brieven i.v.m. geld terug bij vertraging en kapotte OV-chipapparaten in de bus - dat gaat heel veel geld opleveren, alles bij elkaar...) DUSSSSS..................

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, ik dacht toen ik de titel las: daar gaat mijn geld : -))).
  Succes met je studie, gelukkig is het echt studieweer vandaag. Zet hem op.
  Groeten, Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd dat alle certificaten verkocht zijn :D En leuk om zo herkend te worden :) Ik werd ook ooit eens herkend in het openbaar vervoer, maar die persoon stuurde een mailtje ipv me aan te spreken, omdat ze bang was dat ik het niet leuk zou vinden om aangesproken te worden... Vond ik toen best jammer, want ik vind het juist heel erg leuk om te weten wie mijn blog lezen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat al je certificaten verkocht zijn. Dat geeft alvast een goed gevoel denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen