Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
06 april 2015

De omgekeerde werkweek


Na op eerste paasdag het huis volledig opgefluft te hebben vertrokken we met de trein richting mijn schoonouders. Het mooie weer zagen we vanuit de treincoupé. Het voordeel van het late vertrek op de middag, was (naast een schoon huis) dat het erg rustig in de trein was.

Na een bijzondere maaltijd (de oven was er mee gestopt en de aardappeltjes in de pan waren geen succes haha) trokken we onze joggingbroekjes aan.
Zo fijn bij mijn schoonouders om verder geen verplichtingen te hebben.

We zagen Miljoenenjacht (leuk bedrag hoor 377.000 euro). Helaas kwam Nicolette niet bij ons aan de deur. Daarna hadden we de slappe lach met zijn allen om wat versprekingen van mijn schoonmoeder. Central Park noemde ze Center Parcs en de biologische komkommers in de aanbieding bij de Appie waren biolympisch. Ik kon bijna wel een Tena lady gebruiken.


Vanmorgen was er wat verwarring over een Paasontbijt of brunch. Ach, rond 11.00 uur hadden we van alles en nog wat te eten. Nu zitten we om 12.19 uur aan het gebak en de koffie. Ik heb wel een probleem met mijn zomerbroeken denk ik. Want ze zitten wel in de koffer, maar echt lekker passen is wat anders.

Mijn vader belde nog. Poes Semmie (wat is ze al groot he, onze puberpoes) is uit logeren bij mijn ouders. We hebben haar daar zaterdag al gebracht. Ze heeft daar natuurlijk al vaker gelogeerd en heeft het prima naar haar zin. Mijn ouders vinden het volgens mij stiekem ook wel leuk. Vandaag ga ik lezen in het nieuwe boek van Gerhard Hormann. 

Bij mijn vorige functie had ik al een omgekeerde werkweek. De ene week twee dagen werken en de andere week drie dagen werken. Dat zou ik zo weer willen hoor. M. heeft net een verlenging van zijn contract gekregen tot en met 31 augustus van dit jaar. Dus ik doe nog even verstandig :)

Op deze tweede paasdag nog even een promotie voor de laatste certificaten voor mijn e-book Er zijn nu nog 41 certificaten. Iemand mailde dat hij me als verrassing op mijn bank liet zien hoeveel certificaten hij wil. Tenminste 10 begreep ik. Altijd leuk. Ik laat me verrassen. Ik heb heel wat gaafs bedacht omtrent het boek. Maar eerst lekker op vakantie. We vliegen morgen. Hopelijk zonder piloot met zelfmoordneigingen. 

Would you like to comment?