Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
30 april 2015

Bijna jarig en mijn internetsalaris

Morgen is het zover, dan word ik voor de 9e keer 36. Ik ben niet zo van het vieren. Het liefst wil ik altijd wel kadootjes, maar dat gaat dan niet zo goed samen. Tenzij iedereen zijn/haar kado gewoon bij de achterdeur zet :)

Ik vind bezoek/visite wel gezellig normaal gesproken maar niet op mijn verjaardag. Dus vier ik het om die reden niet echt. Mijn ouders komen morgenavond wel een gebakje eten. En mijn schoonouders komen zaterdag van overver.

Vanmorgen ben ik naar de kapper geweest. Ze hadden een speciale aanbieding met knippen en 'creatief' kleuren. Portemonnee klappertje, want het was 85 euro. Maar nu heb ik dan ook weer 5 kleuren haar. Over de coupe ben ik nog niet zo heel erg tevreden. Ik dacht door de eigenaresse geknipt te worden. Dat bleek niet het geval. Daar heb ik niets van gezegd. De dame die me knipte was wel heel kundig hoor. Mijn aanwijzingen van hoe en wat ik wilde qua knippen kwamen niet goed bij haar over. 

Waar ik dan het meest van baal, is dat ik blijkbaar niet 'mondig' genoeg ben. Terwijl ik normaal echt niet om mijn mondje gevallen ben.
Ach, morgen maar even wassen en zelf stylen. Als het dan nog niet bevalt, dan ga ik wel opnieuw langs.

Vanmiddag was er een afscheidsreceptie van een lieve collega die met pensioen gaat. Het was gezellig om met allerlei andere collega's bij te kletsen. Het afscheid zelf zag ik tegen op. Ik hield me groot en dacht zonder huilen weg te kunnen. Maar dat lukte niet, want hij hield me tegen en omhelste me. Dikke tranen. Hij was als een vaderfiguur voor me, met name in de beginperiode dat ik daar werkte. Lief en leed gedeeld en veel gelachen. Ik gun hem zijn pensioen van harte hoor. Maar wat zal ik hem missen.

Met betraande ogen reed ik weg. Ik was al laat, want ik had beloofd dochter op te halen bij haar stage adres. In de auto bedacht ik dat ik moest tanken. Snel gedaan. Onderweg vond ik het wel erg lang duren voordat de afslag kwam. Bleek ik die gewoonweg al voorbij te zijn. Zucht... Ik was zo in gedachten. Dus was ik pas om 18.30 uur waar ik beloofd had om 17.45 uur te zijn.

Dochter had van stage adres een kaart gekregen. In de auto wilde ze hem lezen. Zat er geld bij. (Zoooooo lief, dank je wel lieve A). - Dochter vond het superfijn dat ze je mocht helpen. Ze vertelde honderduit over de kindjes.

Dan heel wat anders. Mijn internetsalaris. Nou, dat klinkt als heel wat. Zo rijk ben ik daar nog niet van geworden hoor. Maar ik kreeg vorige week wel een verzoek voor een 'interview'. Benieuwd naar de verdiensten met mijn blog?
Klik dan hier Nadat ik de vragen had beantwoord, bedacht ik dat ik nog veel meer dingen weet op het gebied van een online inkomen. Maar omdat ik ze nog niet allemaal toepas, vind ik het dan raar om daar over te schrijven.

Ach, wie weet wat de toekomst brengt. Ik weet wel dat ik nu te druk ben met werken en dat ik dat op deze manier niet volhoud. Ik voel me te verantwoordelijk. Daarin zit natuurlijk ook een les voor mezelf. Maar om eerlijk te zijn ben ik wel een beetje klaar met al die 'lessen'. Haha. 

Tot en met dinsdag ben ik in ieder geval vrij en ga ik bedenken hoe ik het dan anders aan kan pakken. 

Ik las een een boek de woorden van Lao-Tse:

Vul je kom tot de rand
en zij loopt over.
Blijf je mes slijpen
en het zal stomp worden.
Jaag achter geld en zekerheid aan
en je hart zal nooit ontspannen.
Als je te zeer hecht aan andermans goedkeuring
zal je hun gevangene zijn.
Doe je werk, en treed daarna terug.
Dit is de enige weg tot vrede en rust.


Would you like to comment?

 1. Goedemorgen jarig jetje, van harte gefeliciteerd en een fijne dag. Hier schijnt de zon! Groetjes Mariƫtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met je *bliepste* verjaardag! Enne - gewoon met gratie ouder worden, inclusief 5 kleuren haar. Die jonkies moeten nog maar zien dat ze de 40-45-50 halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hiep hiep ...! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag vandaag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je een mooie dag hebt gehad en nog hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oops.. Net te laat.. Maar hoop dat je een fijne dag hebt gehad!

  Gr.

  Arie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog gefeliciteerd. Mooie uitspraak onderaan je log. Daar kan ik zeker wat mee.

  BeantwoordenVerwijderen