zaterdag 21 maart 2015

Stomme gordijnen en spamreacties


Nou, ik begin maar even met een spamreactie. Bijzonder taalgebruik ook. Voor alle duidelijkheid, niet op het emailadres wat genoemd wordt reageren hoor.
Of ik gefrustreerd ben? Over mijn vandaag geleverde gordijnen wel.

Nou.... Wanneer je naar de foto hieronder kijkt, kun je hopelijk mijn frustratie wel een beetje voorstellen.Dit zijn onze nieuwe verduisteringsgordijnen voor de slaapkamer. 
Met een te zware dubbele plooi. Lelijk gestikt, op een aantal plaatsen ook niet goed doorgestikt. En de stiksels laten licht door. Laat ik zeggen dat we 'zacht uitgedrukt' niet blij zijn. Uiteraard heb ik direct gebeld. We mochten maandag wel terugkomen. Maarja, dan zijn we aan het werk. Dus wordt het niet eerder dan vrijdag. Gelukkig slaap ik op zolder :)

Ach en dan maar mijn mindfulness oefeningen toepassen. Mildheid. Niet oordelen. Geduld. Frisse blik. Vertrouwen. Loslaten en acceptatie. Hmmmmm. Nou ik voorzie hierin nog heel wat oefening voor ik zover ben. Gordijntechnisch.

Verder. Heb ik ook nog wel wat leuke dingen. Volgende week komt een tweede voorschotbedrag binnen van de verzekering. Ik moest weer een hele papierwinkel doorsturen. Dat had ik er wel voor over hoor. Ik hoop alleen echt dat het allemaal binnenkort wordt afgerond. 

Gistermorgen heb ik nog gewerkt. Iets te fanatiek was ik deze week qua gewerkte uren. (40 ++) Want gistermiddag was ik werkelijk van de wereld. Ik heb ruim twee uur op bed gelegen. Hoofdpijn, koude voeten. Rillerig. Te veel energie gegeven. Gelukkig herken ik mijn eigen valkuil. Ik kan natuurlijk ook geen 40 uur uitval in mijn uppie compenseren. Dus mijn supervrouwcape hangt aan de kapstok. Volgende week zal ik beter om mezelf denken.

Over mijn boek in wording. Oh wat heb ik weer een twijfels. Ik merk dat ik geneigd ben om te denken dat ik er niet goed aan doe. Bladiebladiebla... De rest van mijn interne communicatie zal ik je besparen :) Maar het gaat wel door hoor. Ik schrijf morgen een blog over hoe en wat. 

6 opmerkingen:

 1. Zo te zien zijn de gordijnen ook nog eens veel te breed. Je hebt echt gelijk. Ze hangen niet goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het komt vast allemaal goed. Wel balen van je gordijnen, bizar ziet het eruit! Rust lekker uit dit weekend! Komt ook goed met je boek, heus!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een domme spam reactie zeg!
  En die gordijnen: ik begrijp dat je niet tevreden ben! Hopelijk wordt het nog opgelost.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hi! Je moet maar denken, wat onwijs lief van zo'n - naar eigen zeggen - beroemd persoon, dat ze van alle mensen in de hele wereld jou juist wil helpen! Het sneue is dat sommige mensen hier ook echt op ingaan, zo wanhopig zijn ze. Jammer van je gordijnen, wij hebben vorig jaar gordijnen laten maken voor de slaapkamer en het licht komt ook door de stiksels. We wonen hoog, dus ik ga daar donkere tape op plakken. Het gordijn is altijd dicht, dus niemand die zich aan de tape zal storen. Lichtinval van de bovenkant ga ik opvangen met een koof. Dit project staat klaar, maar moet nog geverfd enz. Gordijnstress, ik weet er alles van! Fijne Zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zulke spamreacties heb ik ook gehad. Ook reacties die enorm complimenteus waren. Die krijg ik nu niet meer.

  Wat is er met je gordijnen gebeurd? Daar zijn duidelijk een paar dingen fout gegaan. Ik hoop dat je er uit komt met de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toevallig zoekende naar inspiratie voor onze nieuwe raamdecoratie stoffen kwam ik je blog tegen. Als ik deze gordijnen zie, dan snap ik je frustratie. Ik heb vroeger veel gordijnen gemaakt maar hier is echt met de botte bijl gewerkt lijkt me. Dat is jammer. Gezien de tijd dat het geleden is zal het wel goed gekomen zijn hoop ik. Groet en een fijne jaarwisseling, Iris

  BeantwoordenVerwijderen