woensdag 25 maart 2015

Over de helft

Wie weet waar de uitspraak 'Dat breekt zo lekker de week' van is?
Ik ben een beetje in de war met dagen. Ik dacht vandaag echt dat het dinsdag was namelijk. Gelukkig is het al woensdag en ben ik al over de helft van de werkweek. Nog 1 dag werken deze week. Vrijdag staan er naast wat klusjes vooral dingen kopen op het programma. Glaslatten, electra dingen, een ander bed, nieuwe matrassen, een kledingkast en meer van dat soort zaken.
Ook de H.ema staat op het programma, met de foute gordijnen. Eens zien hoe klantvriendelijk ze zijn. 

Verder ben ik b i j n a over de helft met de certificaten. Wow, daar ben ik blij mee. Ook met alle hulp qua nuttige sites over o.a. auteursrecht, maken van een e-book en wat zo meer. Heel fijn. Binnenkort zal ik bovenaan mijn blog (bij de pagina's) alles wat ik heb vermelden. Wellicht heeft iemand anders er ook nog iets aan.

Onze dochter kwam vandaag met haar tweede rapport thuis. Ik vind dat ze het super doet. Nog even haar best doen met wiskunde en dan gaat ze zeker over naar de tweede van de HAVO. Ik ben nu al trots. Want het is best een overgang van de basisschool naar de middelbare school. Met elke dag een kudde huiswerk en zoveel nieuwe vakken en indrukken. 

Ze kijkt erg uit naar onze vakantie naar Turijn. Ik ook hoor. We hebben een zwembad bij ons huisje. Maar om nou te zeggen dat ik al 'bikini proof' ben, haha. Ik ben al een poos aan het kijken naar een nieuwe bikini. Ik hou van een wat groter broekje. Niet alleen vanwege de omvang van mijn billen, maar eentje met iets van broekpijpjes. Mocht iemand nog tips hebben qua winkels of websites? Ik hou me aanbevolen.

7 opmerkingen:

 1. Wat moet het je een heerlijk gevoel geven dat je met de certificaten al zo over de helft bent! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'Dat breekt zo lekker de week' komt uit een relame van k.norr van een jaar of 10 geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, ineens zie ik het volgens mij boeren stel zo voor me haha. Dank je.

   Verwijderen
 3. Google eens op vintage bikini's. Je komt dan bij winkels als very cherry enzo. Maar je hebt zulke badmode ook bij asos en dergelijk.

  Echt goedkoop vind ik die bikini's niet, by the way.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor de tip Ri. Toevallig had ik wat vintage bikini's gezien bij Etsy. Wel mooi. Ik zal ook een kijken bij Asos, dat ken ik namelijk nog niet.

   Verwijderen
 4. Ik had een collega die elke woensdag de spreuk bezigde 'woensdag de dag der dagen; des 's ochtends nog een halve week, des 's avonds slechts twee dagen'.

  Vreselijk irritant vond ik dat altijd, maar het is wel blijven hangen....net als met reclame bedenk ik me nu...

  BeantwoordenVerwijderen