donderdag 26 maart 2015

Het weekend dat geen weekend is

Zo rond 17.45 uur begon mijn driedaags weekend. Beetje oefenen volgens het 'Hormann' principe van de omgekeerde werkweek. Alleen voelt het nog niet als weekend.

Vanavond heb ik ingelogd op mijn werkmail. Ik wilde alleen wat voor mijn opleiding uitprinten. Voor ik het wist was ik een uur verder met nog wat achterstallige mail :( 

Bij het uitprinten van mijn huiswerk las ik dat ik 2 lessen heb zaterdag. Aaaaaarghhh, niet goed om gedacht. Les 1 wel (redelijk) voorbereid. Les 2 dus nog helemaal niet. Dat ik dat niet meer wist van vorig jaar. Houdt in dat ik morgen nog aan de studie/zoek/schrijf moet. Zaterdag duurt mijn heenreis 3 uur en 9 minuten. Voordeel is dat ik nog wel wat kan lezen in de trein.

Zondag hebben we om het weekend compleet te maken nog een feestje van mijn nichtje. Mijn NS weekend abonnement haal ik er in ieder geval ruim uit.
Ik moet maar zoveeeeeeel mogelijk voordelen bedenken. 

Dinsdag heb ik bij de bieb nog een haakpatronenboek meegenomen. Eens zien of ik een leuk nieuw project op de 'naald' kan zetten voor een weekendje reizen.

Nou genoeg gezeurd en gecomputerd voor een dag en een avond. 
M. is morgen ook vrij, dus we kunnen rustig aan doen morgenvroeg. 
Heerlijk vooruitzicht. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten