Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
17 maart 2015

Crowdfunding voor mijn eigen e-book

Jaaa, ik leef nog. Wat een leuke reacties op mijn vorige blog. 
Ik heb trouwens de eerste 4 certificaten al verkocht. Via de email kreeg ik een reactie van L. Ze is wel heeeeel vol van vertrouwen, want het geld staat al op mijn rekening, terwijl de details nog niet bekend zijn.

Vanmorgen werd ik bijna een uur later dan gepland wakker. Ik was vergeten de wekker te zetten, oeps. Gelukkig was ik maar 5 minuten te laat op mijn werk.
Wel had ik de hele dag het idee dat ik achter mezelf aan liep als het ware.

Gisteren had ik een gezellige lunch met iemand die ik op de workshop in Arnhem heb leren kennen. Ze werkt vlak bij mij. We hadden niet genoeg aan een half uurtje lunchpauze haha. 's Middags had ik op mijn werk nog een thema middag. Erg interessant. Gevolgd door een receptie met de collega's. Ook leuk.

En nu... heb ik het lampje wel een beetje uit. Ik zal de details van de crowdfunding uitwerken en dan zo spoedig mogelijk te plaatsen op mijn blog. Het is nog geen 22.00 uur. Dus ter ontspanning kijken we nog een Netflix serie. 

Morgenvroeg word ik weer lekker rechtgezet. Het wordt mooi weer. Wellicht ga ik een uurtje eerder naar huis. Dat lijkt me wel een strak plan.
Would you like to comment?

 1. Ik doe ook mee hoor met je boek, geef maar een gil als het zover is.
  Leuk die nasleep van de workshop ;-).
  Ik heb ook een paar keer nog mails gehad van mensen die dan in contact wilden komen met 'die en die die zat naast die donkere/blonde vrouw maar weet niet meer hoe ze heet maar wil haar graag mailen' ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd naar de details en doe zeker mee. Ik ben gewoon erg benieuwd naar hoe je toen alles gedaan hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk inderdaad de nasleep van de workshop! Time flies when you're having fun! O, en ook ik doe mee met je boekcrowdfundingavontuur hoor!

  BeantwoordenVerwijderen