zondag 1 maart 2015

1 maart, gratis ebook en de belastingaangifte


Zondagochtend. M. is trainen. Dochter en ik zitten aan tafel. In het zonnetje. De mini vakantie heeft me goed gedaan. Lekker wakker geworden wanneer ik daar aan toe was. Beetje geklust. Gordijnen besteld voor de slaapkamer. Ik had gave gordijnen gekocht bij de kringloop voor maar 3,50 euro. Die schenen door. Dus dacht ik ze te combineren met gekregen gordijnen. Nou...... geen succes zeg maar. Dus gisteren bij de H.ema lekker verduisteringsgordijnen op maat besteld. Voor maar 85 euro. 

Vanmiddag gaan we de belastingaangifte doen. Ik ben zoooooooo benieuwd. Verder bedacht ik dat het tijd is voor meer leuke dingen. Ik begin met het promoten van een gratis ebook. 
Het Watermantijdperk van Jeroen Essers. 
Wij waren destijds op zijn boeklanceringsfeestje, of hoe dat ook heet. Superaardige jongen (man). Met schrijftalent. 

Heerlijk spannend boek. Officieel een kinderboek. Ja, wel voor wat oudere kinderen hoor. Leest makkelijk en is 'verslavend'. Ik kon het niet wegleggen en las het in 1x uit. Dus mocht je beginnen, maak eerst even af wat 'echt moet' vandaag. Fijne zondag. 

4 opmerkingen:

 1. Ik had je al zo vaak over dat boek gehoord, dat ik het nu meteen gedownload heb. En inderdaad leest het heel lekker weg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik las je reactie al op F.acebook. Misschien kun je vanavond lekker verder lezen. Eerst fijne verjaardag van je kwart eeuw zoon. Superleeftijd. Feliciteer hem van me.

   Verwijderen
 2. Hier de belastingdingen doorgestuurd naar een expert. Ben ook zó benieuwd.

  Dat boek zegt me niets, maar zal er eens naar kijken. Gek op lezen! ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij de bieb al rwee keer een boek van Tais Teng van de kinderafdeling gehaald. Over NL over 50 jaar. Superspannend. Kan nog waar zijn ook.
  Geniet lekker verder!

  BeantwoordenVerwijderen