woensdag 18 februari 2015

Aanstelling onbepaalde tijd

Geen toeters en bellen. Geen spontane brief met hoe blij ze met mij zijn en me daarom graag een vast contract aan willen bieden. Drie alinea's en de brief is in de vorm van een besluit. Waarbij ik binnen zes weken na dagtekening nog een bezwaarschrift kan indienen.

Maar, het is zover. Ik heb zwart op wit dat ik mag blijven :) Een onbepaalde tijd contract. In deze tijd volgens mij wel heel bijzonder. Al ben ik dat zelf natuurlijk ook haha *kucht*

Het goede nieuws staat in schril contrast met het slechte nieuws van gisteren. Waarbij de MRI scan van een lief familielid helaas een uitbreiding van het aantal tumoren aangaf. Ik heb nog goede hoop, met nieuwe vormen van medicatie. 

13 opmerkingen:

 1. Wat dubbel allemaal. Maar wel fijn dat je een vaste aanstelling hebt.
  Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De manier waarop met zo'n brief vind ik niet zo netjes. Manlief hier ook niet (die neemt ook nog weleens mensen aan en dan wordt de persoon gewoon opgebeld).

   Verwijderen
  2. Ik werk er nu 4 jaar, dus ze hebben mijn contract omgezet. Ach, het blijft een wetenschappelijke omgeving :) Dank je wel voor de felicitaties.

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd met je vaste aanstelling. Wel een dubbel met het nieuws van je familielid. Zo gaan slecht en goed nieuws hand in hand helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel Ingrid. Ja, heel dubbel hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je aanstelling! Inderdaad in deze tijd bijzonder om een vaste aanstelling te krijgen. Ondanks al die flexibilisering wil het gros van de werkende mens toch graag een beetje vastigheid.
  Sterkte voor je familielid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Ik liep toevallig afgelopen week in de BB rond en zag je daar staan kletsen (dat klopt toch?) - als je alleen had gestaan had ik even laten weten dat ik al een ruime tijd een trouwe lezer ben. Ik zit aan de overkant van de vijver - maar met een tijdelijk contract ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je vaste contract. Sterkte met je familielid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd op de front office? Ondanks de tijd die je er niet was vanwege ziekte. Super.
  Sterkte met je familielid en de emoties.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je vaste aanstelling! En wat naar van je famielid, sterkte voor jullie.

  groetjes Jen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Proficiat! Vreugde en verdriet gaan vaak samen. Sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je vaste contract. En wat verdrietig dat je ook slecht nieuws hebt gehad
  Ik hoop oprecht dat er kans op genezing is.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeetje wat dubbel. Gefeliciteerd voor jou, fijn weer een zekerheid erbij! En sterkte met de onzekere tijd, helaas erg herkenbaar, ik hoop dat de nieuwe medicijnen hun werk gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen