Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
18 januari 2015

How to make money with niche instruments

Mooie blogtitel. Het is een van de e-books (uit 2010) die ik terugvond bij het uitpakken van een verhuisdoos. Een van de vele documenten over 'online geld verdienen' die ik ooit gekocht of anderszins gedownload heb. En ben ik daar goed in geworden? Nou nee, nog niet :) Op wat advertentieinkomsten na ben ik nog geen ster in internetmarketing. Ik denk wel dat ik het zou kunnen. Iets opzetten op dat gebied. 

Wat ik ook vond was een e-book. De Boom 'Snap je zelf, doe anders en word blij'. Gratis e-book. Ooit geprint. Nooit gelezen. Vanavond heb ik daar eindelijk de tijd eens voor genomen. 

Een van de voorbeelden in het boek is een auteur met een idee om een boek te schrijven. De auteur doet het niet. Dat heeft zeker betrekking op mij. Want ik loop al heeeeeel lang met mijn boekidee. Maar zoals ook beschreven in 'De Boom' heb ik redenen waarom ik het bij een idee hou. 

Want wie zit er te wachten op mijn verhaal over het aflossen van bijna 100.000 euro, zelf veroorzaakte schuld, in 6 jaar tijd? Met die vraag kom ik er niet, dat weet ik. Dus ga ik mijn 'oude boom' omkappen en een 'nieuwe boom' planten. 
Dit klinkt wellicht wat vaag. Maar kijk maar even of het e-book je aanspreekt (nee, geen aandelen). Dan begrijp je waarschijnlijk ook wat ik bedoel.

Wie weet wordt mijn boekidee dan wel een gratis e-book. Of ik plant een hele andere boom. Dat kan ook natuurlijk. Genoeg 'geboomd' Tjee, wat een flauw woordgrapje. Ik ga mijn gedachten uitzetten en lekker slapen.

Would you like to comment?

 1. Ik hoop dat je lekker hebt geslapen en niet bent verdwaald...iets met bomen en een bos ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. boom bos?
   Gewoon doen dat boek schrijven!
   Gezien de uitzending van "hoeveel ben je waard?" , genoeg belangstelling!
   groetjes, Franca.

   Verwijderen