Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
23 januari 2015

Gratis Wacom Stylus pen bij abonnement op iCreate

Wat een leuke verrassing in mijn mailbox. Als blij Apple gebruikster, heb ik jarenlang een abonnement op iCreate gehad. Liggen vrijwel allemaal nog ongelezen ergens in verhuisdozen. Na een proefabonnement vergat ik op tijd op te zeggen *kucht* vandaar de grote stapel.

Dat is ook de kracht van de aanbiedingen natuurlijk. Voor weinig geld een leuk blad, plus vaak een kado. Vervolgens is er een categorie mensen die vergeet op tijd op te zeggen. Ik had het ook bij de Mikrogids. Voor een tientje een jaar lang lid. Met een Hema bon van tien euro erbij.... En je raadt het al, ook niet op tijd opgezegd. (Net gedaan, duurde nog geen minuut om dat online op te zeggen. Ik krijg ook nog het teveel betaalde abonnementsgeld terug).

Maargoed, over de gratis Wacom Stylus pen In een nieuwsbrief van iCreate zag ik de aanbieding. 4 nummers iCreate plus een pen van 59,99 euro (ik betaalde gisteren 9 cent minder :)) Dus mijn pen gaat terug naar de M.ediamarkt. Het verschil van 25 euro steek ik in mijn zak. En... de opzegmail, voor na het proefabonnement staat al klaar. #goedbezigpuntnl

Nee, ik heb geen aandelen in deze (in mijn ogen) leuke aanbieding. Al heb je geen Apple producten en wel een tablet, dan is het nog een voordelige 'deal'. Met de gratis Bamboo app maak je je tablet dan tot een supergaaf magisch tekenbord. De tijdschriften zou je nog aan een Apple liefhebber kado kunnen doen. 

Would you like to comment?

  1. Oh,kijk nou, hier zou ik maar zo gebruik van kunnen maken. Ik probeer - heel verstandig - impuls aankopen te vermijden, dus ik ga het even gedegen uitzoeken!
    Dank je voor het deelnam de tip.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik maak graag gebruik van cadeaus bij abonnementen en ben ook vrij precies in het weer opzeggen, dus ik heb in de jaren een heleboel gratis cadeaus bij elkaar gespaard. Natuurlijk vergeet ik het ook wel eens, maar meestal noteer ik direct de datum etc. Of ik vind het tijdschrift zo leuk dat ik het toch wel houdt. Ook niet heel handig natuurlijk. Ik heb geen tablet nodig dus dit laat ik aan mij voorbij gaan. Wel een goede deal.

    BeantwoordenVerwijderen