Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
15 januari 2015

Geld terug van het waterbedrijf

Nou, om in het onderwerp water te blijven :) We krijgen geld terug van het waterbedrijf. Het verbruik voor dit jaar in de nieuwe woning zat op 64m3.
Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog water verbruikt in onze oude woning. Maar voor het nieuwe adres krijgen we nu geld terug. 54 euro. Altijd leuk. Het wordt verrekend met het voorschotbedrag voor de eerste maanden, dus er komt iets minder terug. Per saldo zullen we dit jaar wel meer water verbruiken, dus een soort van 'sigaar uit eigen doos' zeg maar...

Heeeeeeeeel wat anders. Na de aanrijding ben ik spontaan in de overgang geraakt. Ik wist niet eens dat dat kon. Sinds deze week is de menstruatie terug. Met daarbij een megadip in mijn energiehuishouding. Werkelijk, vanmiddag na het werk was ik zo moe... Dus had ik M. al geappt om vanavond samen de boodschappen te doen. Voor het boodschappenbudget 'funest'. Want ik heb van alles in de kar 'gegooid'. We waren bij de A.ppie. Met leuke aanbiedingen. Wat meer voorraad op de planken en in de vriezer vind ik wel fijn....
En mijn 'hobbelende hormonen' zorgen ervoor dat ik trek heb ik andere dingen dan anders. Ach.... ik bedenk maar zo, als dat het enige is.

Met het reïntegreren gaat het vrij goed. De lieve externe collega die mijn werkzaamheden heeft overgenomen de afgelopen maanden heeft een nieuwe baan gevonden. Maandag is haar laatste dag. Uiteraard vindt mijn baas het fijn dat ik zo spoedig mogelijk weer volledig werk. Maar het is niet de bedoeling dat ik dat als druk ervaar. Beetje dubbel. Want ik merk dat ik nog steeds wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel heb. Terwijl ik ook wel snap dat de sprong van gemiddeld 3 tot 4 uurtjes per dag van deze week, niet direct 8 uren per dag kunnen worden vanaf volgende week. Gelukkig wordt dat ook niet van mij verwacht hoor.

Voor mijn gevoel heb ik de afgelopen twee weken niets gedaan. Ja, ik ben aanwezig geweest op de werkplek. Ik heb de mails bekeken, de opdrachten die uitstaan, maar ik heb zelf nog niets weer opgepakt of afgehandeld. 
Nou, morgen maar even zien hoe het gaat. Vanaf dinsdag zit ik weer op mijn 'oude plek'. Ik zal lief en geduldig zijn voor mezelf. Goed idee?

Would you like to comment?

  1. Je klinkt bijna enthousiast dat je in de overgang bent. Ik vind het zelf geen leuk iets. Ik benal niet goed met hormomen en als die in war raken ben ik een tikkende hormoon die zwaar ontoerekeningsvatbaar is. Dus ik vind het fijn om te lezen dat jij daar een stuk rustiger onder bent.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ohhh lijkt dat zo? Nee, ik ben niet enthousiast over de overgang. Op zich zou ik het niet erg vinden om niet meer ongesteld te zijn hoor. Als mijn hormonen stoppen met 'hobbelen' dan haha.

      Verwijderen