zaterdag 17 januari 2015

De eerste jaaropgaves

Vandaag was onze brievenbus gevuld met 4 enveloppes van onze 'Ik investeer Slim' leningen. Beetje ingewikkelde overzichten. We krijgen namelijk ook nog creditrente over het geld wat we niet hebben gebruikt. Dat staat er nog als een 'soort tegoed'. Bij de kunststof deuren hebben we destijds een korting bedongen. Vandaar dat we daar niet het hele bedrag gebruikt hebben. 
Bij de andere (grote) lening hebben we nog geld staan voor spouwmuur isolatie. Dat bedrag gaan we merendeels nog wel gebruiken.

Komt het totaal aan openstaande bedragen op 19.803,21 euro.
Zie ook ons overzicht Nog best wel veel vind ik. Ik weet dat we daarvoor heel veel gunstige en met de tijd energiebesparende maatregelen voor hebben getroffen in ons huis. (Kunststof kozijnen met driedubbel glas, zonnepanelen, kunststof deuren en de isolatie komt dan nog). Maargoed, ik zal blij zijn wanneer we dit ook allemaal hebben afbetaald :)

Huren is zo gek nog niet whoehahaha...... Zonder gekheid. Natuurlijk wist ik dat we moesten investeren in onze kluswoning. 

Gisteren hebben we vloeren uitgezocht voor de slaapkamer, overloop boven en halletje beneden. We gaan voor een mooie vochtbestendige laminaat. In het halletje komt ook een stuk schoonloopmat. We laten het leggen. Goed voor de plaatselijke ondernemer en voor onze rust. Eén probleem... de vloer is zo populair, dat er momenteel een levertijd is van 4 tot 8 (#schrik) weken. 
Omdat we niet voor een B-keuze wilden gaan, wachten we dan maar. 
We krijgen dan wel een 'sjiek de friebel' vloer. Het wordt nog wel eens wat met ons. En ons huis natuurlijk.

Onze dochter is vandaag de hele dag op pad geweest. Vanmorgen heeft ze geholpen op de open dag op school. Vervolgens is ze nog met een vriendinnetje de stad in geweest. Er waren verschillende optredens en ze wilde graag kijken naar Dotan. Als 'goede moeder' mocht dat van mij.

Nu is de kachel lekker aan. Ik ben toe aan mijn huissetje. Fijne zaterdagavond allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten