vrijdag 23 januari 2015

Boekvoorbereidingen


Ok, ik gaf veel geld uit aan een pen. Niet zomaar een pen. 
Een Bamboo Stylus fineliner. (Nee, geen aandelen, ja, die wil ik wel haha).
Mijn boekidee is namelijk niet zomaar een idee. Ik wil het schrijven (als in pen en papier) en tekenen. Maar daarbij vind ik het handig dat het direct digitaal is.
Dus moet ik veeeeeeel oefenen. Apps combineren omdat ik nog niet een gevonden heb die alles kan wat ik wil. (Tekst, foto's, documenten EN gebruik van stylus fineliner).

Ik heb nu de volgende apps op mijn iPad. Bamboo paper. Werkt perfect met de stylus. Sketches. Heeft prachtige kleuren maar werkt niet met mijn pen.
Scrapnote. Veel mogelijkheden, alleen niet met de stylus pen te combineren. Daarnaast nog Moleskine, Topnotes, Etchings, Page Composer, Notability en Noteledge.

Helaas mis ik nog een paar uur per dag om alles ook helemaal uit te vogelen :) Nog andere teken/schrijf/foto/kleur/tekst apps die je me aan kunt raden? Het liefst de gratis versies om te testen hoe en wat....

Ga ik nu gauw slapen. Woensdagavond lag ik heeeeeeel vroeg op bed. Om 9 uur al. Koud, rillerig, snotterig... Donderdag wel aan het werk geweest. Van een collega melatonine gehad. Net 5 mg ingenomen. Hopelijk val ik snel in slaap. 

2 opmerkingen:

  1. Ik hoop dat je lekker geslapen hebt. Al geloof ik wel dat je melatonine 2 uur voor het naar bed gaan moet innemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie plannen!
    Die pen klinkt als eentje die ik ook zou willen hebben ;-)

    BeantwoordenVerwijderen