maandag 8 december 2014

Wat een luxe leven

Wat een luxe leven heeft die dochter van ons. Qua schooltijden dan hoor :) Morgen hoeft ze pas om 11.10 uur te beginnen. Wow, nou, dat kan ik me van mijn schooltijd niet herinneren.

Ze is nu nog haar huiswerk aan het doen. Woensdag heeft ze een proefwerk biologie. Ik vind dat ze wel veel moet leren. Ook dat kan ik me van het eerste jaar niet herinneren. 

Gezien de 'grootte' van haar kamer (niet zo groot dus) heeft ze alleen maar een bed en een kledingkast op haar kamer. Op zolder hebben we een bureau geplaatst met twee stoelen. Maar daar zit ze amper. Meestal maakt ze haar huiswerk aan de eetkamertafel. Dat vind ik op zich wel fijn. Ik kan dan een beetje 'toezicht' houden. Ze is namelijk erg snel afgeleid. Ze heeft de neiging om ook aan een stuk door te kletsen (goh, van wie zou ze dat nou hebben :)).

Natuurlijk word ik ook ingeschakeld voor het overhoren. Zo leer ik ook nog eens wat. De leerstof gaat nu over de zintuigen. Wel interessant. 

Vanmorgen was ik voor de 3e keer binnen een week bij de chiropractor.
Nou, mijn lijf kraakte wat af. Woensdag ga ik weer. Ik hoop dat ik me zo goed blijf voelen. Want dan ga ik volgende week op dinsdag en donderdag 2 uurtjes werken. Nouja, aanwezig zijn. Daarna heb ik 2 weken 'vakantie'. 

Morgen ga ik naar mijn werk. Op de koffie/thee. Ik denk dat ik met de auto ga. Niet dat ik erg prettig rijd in de auto van mijn schoonouders. Maar, het is tijdstechnisch wel handig. 

Van het geld van de verzekering heb ik gisteren ook een gedeelte naar mijn moeder overgemaakt. Ze heeft heel veel gereden en geholpen. Alle kilometers naar de huisarts, fysio etc kreeg ik vergoed op basis van 29 cent de kilometer. Dus heb ik van alle dagen dat ze hier kwam om me te helpen de kilometers berekend. Daarnaast heb ik nog een extra bedrag overgemaakt.

Ze belde me vanmiddag, dat dat wel erg veel was. Nou, dat vind ik niet. 
Mijn ouders zijn er altijd voor me (ons). Uiteraard is dat niet in geld uit te drukken. Ik vind het fijn dat ik ze hier blij mee kon maken. Ze gaan er waarschijnlijk nieuwe matrassen van kopen. Dat lijkt me een goed idee. 

De vermoeidheid begint 'toe te slaan'. Ik ga zo lekker op de bank. Ik heb een simpel breiwerkje op de pennen staan. Als het goed is, wordt het een leuk turqoois vestje van alpaca. 'Johnny English' deel twee komt op tv. Heerlijk ontspannen en lachen. Ik wens jullie een fijne maandagavond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten