woensdag 3 december 2014

Tijdelijke contractverlenging en 36 bonuspunten

Gisteren kreeg M. het heuglijke nieuws, dat zijn detacheringsovereenkomst weer tot en met 30 juni 2015 verlengd wordt. Heel fijn. Aangezien hij werkt waar er 2700 banen uit gaan.

Na een goede start van mijn dag gisteren en het bijbehorende gedrag (lees veeeeeel te veel doen op een dag), wist ik mezelf 'in toom' te houden. 
Ok, ik poetste wel 2 toiletten, deed de afwas, draaide een wasje, stofzuigde de kamer, toverde de eetkamertafel weer onder de zooi vandaan....

Maar in dat 'proces' besefte ik dat ook nog boodschappen halen wellicht een beetje veel van het goede was.

Dus vroeg ik of M. of hij samen met mij wilde gaan 's avonds. Dankzij het 'ruige shoppen' van vorige week had ik nog voldoende in huis voor een lekkere maaltijd. Ach, omdat ik toch al bezig was sneed ik ook vast de groentes voor een soepje voor vandaag. Vandaar de 36 bonuspunten voor mezelf, haha.

Toen ik na de warme hap in de auto van mijn schoonouders wilde stappen (laag model) schoot het weer in mijn rug. Niet heel ernstig hoor. We kochten in een half uur vrijwel de Appie leeg. Van M. mag ik niet meer mee :) Ik vind het qua snoepgoed een lastige periode om dingen te laten liggen.

Vandaag ben ik blij met mijn voorbereidingen van gisteren. De soep is gaar. Ik heb een vers broodje gebakken. Vanavond komt er een timmervrouw voor een offerte voor de man (nu dus vrouw) uren.

Morgen een update :) Nu M. verwelkomen en lekker eten.

4 opmerkingen:

 1. Wat een goed nieuws dat hij daar voorlopig kan blijven, gefeliciteerd! En goed dat je voelde waar de grens van je energie lag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het wordt nog wel wat met mij, voor mijn tachtigste :) Fijn he van M.

   Verwijderen
 2. oh, ik dacht even dat de 36 bonuspunten waren voor de hoeveelheid zaken die je bij de appie had gehaald ;-)
  Lekker doorgaan zo!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja, dat had ook gekund. Zoveel hebben we wel gekocht de afgelopen weken.

   Verwijderen