vrijdag 5 december 2014

Sinterklaas met onverwachte kado's

Na een heftige behandeling (tsjonge wat een gekraak) bij de chiropractor voelde ik me prima. Goed genoeg om nog even de stad in te lopen. Sinterklaas begon erg prettig vanmorgen, want de verzekeraar heeft het geld overgemaakt. 
Ik maakte een foto van mijn saldo (het is bijgeschreven op mijn zakgeld rekening) en appte het naar M. 

In een portemonnee welke ik niet vaak gebruik, vond ik gisteren 20 euro. 
De insteek was om van dat geld wat kadootjes te kopen voor dochter.
Maar nu had ik heel wat meer te besteden :) Onderweg naar de V en D trof ik een straatkrantverkoper. Aangezien ik de laatste uitgave nog niet had gekocht, wilde ik die wel graag. Ik vroeg de verkoper of hij wisselgeld had. Hij haalde een handje vol muntjes uit zijn broekzak. Ik zei, geef mij dat maar, dan krijg jij het briefje van 20 euro. Vol verbazing deed hij het. Wat fijn om te kunnen geven.

Ik was blij met het kleingeld, want ik moest nodig plassen en had 30 cent nodig voor het toilet. Vervolgens trakteerde ik mezelf op een 'latte macchiato' en wat lekkers erbij. Zonder kortingsbon. Wow, een unicum. (Ik vond het stiekem wel een beetje zonde dat ik geen bon bij me had).

Na wat rondgeneusd te hebben, kocht ik verder niets. Ik toog naar de H.ema en kocht daar 'washi tape' voor dochter. Ik wist dat ze dat op haar verlanglijst voor de kerst had geschreven. Daarna weer gauw naar huis.

Ondertussen appte een vriendin me. Of ik nog belang bij pachira's had (planten ter bevordering van de overvloed)? Uiteraard. Dus ze bracht er 3, plus een doosje met truffels. Hmmmm. 

Van M. kreeg ik het tijdschrift Linda (welke hij nu zit te lezen haha).
Daar zat een bonnetje bij voor een kras & win actie. Helaas geen reis naar Tokio, maar wel een gratis appeltaartje van de Appie. Nou, wat een overvloed, heerlijk.

Dochter kreeg het 'Hoe overleef ik' winterboek en de kerst washi tape. Ze zit heerlijk met een dekentje over op de bank te lezen. We doen zo de kachel aan en gaan met zijn drietjes een film kijken op N.etflix. Ik denk 'Alles is familie".

Wat mij betreft een prima 'Sinterklaasavond'. Voor degenen die het ook vieren, veel plezier.

3 opmerkingen:

 1. Deed netflix het wel bij jullie? Wij hadden ook het idee opgevat om een filmpje te kijken via netflix, maar er was storing helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, gelukkig hadden we ontvangst. Waren de problemen vandaag opgelost?

   Verwijderen
  2. Ik heb nog niet weer geprobeerd. Fijn weekend nog!

   Verwijderen