zondag 28 december 2014

Proefrit in mijn nieuwe auto

Ja, je leest het goed, mijn nieuwe auto. Nou, niet nieuw nieuw. Ok, niet alleen 'mijn' auto. Binnenkort onze nieuwe auto. Zo'n 'jonge' auto heb ik nog nooit gehad. Met zo weinig kilometers op de teller ook niet. De prijs was dan ook hoger dan ooit uitgegeven voor een auto. Daar moesten we zeker even over nadenken. Sommige potjes komen tijdelijk op 0 zeg maar. De vakantiepot, het klusgeld en de gans met de gouden eieren pot blijven intact. En ik ben blij. Want het is de auto die ik graag wil in de kleur die ik voor ogen had.  

Toen ik vorige week weer naar mijn werk ging met de auto van mijn schoonouders, voelde ik de vrijheid. Om in de auto te stappen wanneer het mij schikt. Daar heen te gaan waar ik zin in heb. Zonder rekening te hoeven hoeven met bus- en treintijden. Ik weet dat het luxe is. Dat we het de afgelopen maanden zonder auto ook prima gered hebben. Maar ik hou wel van luxe :) en van minder reistijd.

De verzekering en motorrijtuigenbelasting had ik al in ons overzicht gezet. Natuurlijk moet daar dan nog een bedrag per maand bij voor afschrijving en onderhoud. Hopelijk kunnen we de auto volgende week ophalen. Dan kan ik vanaf 5 januari met de auto naar het werk.

Gisteren heb ik mijn 36 agenda's (ok iets overdreven :)) weer gecomprimeerd tot 1 bruikbare. Nieuwe tabbladen gemaakt, lekker geknipt en geplakt op verschillende pagina's. Ik ben ook weer begonnen met een lijstje van positieve punten.Dat houdt in dat ik elke dag weer op ga schrijven waar ik dankbaar voor ben. In het verleden heb ik dat een lange tijd achter elkaar volgehouden. Het bracht me veel goeds. Dus ik ga er van uit dat dat nu ook weer gaat gebeuren.

Verder.... nou zonder dochter vind ik het wel saaaaaai. Gelukkig hebben M. en ik veel lol samen. We zijn begonnen met de eerste van 12 dvd's over 'Buffalo Trading'. Als onderdeel van een 'Investment en Trading' seminar waar M. in maart aan deel gaat nemen. Soort van voorbereiding voor hem en ik kijk mee. Zeer interessant. 

Met poes Semmie gaat het goed. Mega irritant en ondeugend is ze. Ik kan niet wachten tot ze gesteriliseerd is en naar buiten mag. Ze heeft energie voor tien.
Mijn energie begint ook weer terug te komen. Niet altijd op de handigste momenten. Ook nu is het al weer ver na middernacht. Dus ik ga lekker slapen. Het is hier nog sneeuwvrij. En bij jullie?

8 opmerkingen:

 1. Leuk dat je nu echt hebt wat je graag wilde wat auto betreft! Veel veilige ritjes toegewenst.....en geniet nog even van de rust thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier is het gelukkig ook nog sneeuwvrij en hopelijk blijft dat zo!! En gefeliciteerd met je nieuwe auto!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je niet helemaal nieuwe maar toch ook weer wel auto!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat met je nieuwe auto! Geniet er maar goed van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte proficiat! Geniet er maar goed van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super fijn voor je. Lekker jullie eigen autootje. scheelt super veel reistijd dat kan ik je wel vertellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had hem graag op een foto willen bewonderen.., veel plezier gewenst met de nieuwe auto

  BeantwoordenVerwijderen