Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
16 december 2014

Origineel kerstcadeau

Vanmorgen was ik al voor de wekker wakker. Dat is ook niet zo moeilijk hier in huize 'rijk wijf'. Ik lig (nog steeds) op zolder en hoor alles. De krakende deur van onze slaapkamer maakte me wakker. Vervolgens liep M. zo zacht mogelijk naar beneden. Gevolgd door een enthousiaste poes, die twee trappen afsjeeste.

Mijn plan was om 9.00 uur in de auto te stappen. Maar het was maarzo 9.18 uur. Om 9.58 uur liep ik het gebouw waar ik werk binnen. Ik had ook afgesproken om er om 10.00 uur te zijn, dus dat was prima.

Mijn collega had overleg, dus die heb ik maar heel kort gezien/gesproken. In feite had ik niet veel te doen. Ik wist al mijn inloggevens nog. Jeej, applaus voor mezelf. Ik heb de mail bekeken, een ander belangrijk programma. Nagekeken hoeveel geld ik krijg in december. Mijn verlofsaldo gecheckt. De tijd vloog om. Ik mocht van mijn leidinggevende maar tot 12.00 uur blijven. Om 12.15 uur ging ik naar beneden. Kocht een saucijzebroodje en wilde even wachten tot de regen voorbij was.

Ondertussen kwam er een man aan de balie met een groot schilderij. Hij is een vertegenwoordiger van een bedrijf waar we veel zaken mee doen. Hij bracht  een prachtig schilderij, in plaats van een flesje wijn. Echt een supergaaf en origineel kerstcadeau. Hopelijk komt het bij ons op de kamer te hangen. De vertegenwoordiger zou aan me denken als er nog een schilderij over was :) Onder het motto lvt (leuk voor thuis).

Wat is het origineelste cadeau wat jij ooit kreeg voor kerst?

Uiteindelijk ging ik pas om 13.30 uur naar huis. Nu een lichte hoofdpijn. Wellicht vond ik het toch stiekem wel spannend om er weer te zijn. Dochter is ook weer thuis. Ze heeft een projectweek op school en geen huiswerk. Dus ze heeft al lekker haar joggingbroek aan en zit op de bank. Ik ben nog 'strak in pak' en waag me zo nog even -met tegenzin- richting supermarkt. 

M. heeft een etentje + workshop vanavond in verband met afscheid van een collega. Dus we hebben het rijk alleen (met zijn twee).

Would you like to comment?

 1. Uit het ziekenhuis ontslagen worden op kerstavond ! Na het verwijderen van een hersentumor..... Hele fijne feestdagen toegewenst en ik volg je blog altijd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is wel een prachtig kerstcadeau. In welk jaar was dat? Wat fijn dat je altijd mijn blog vond. Leuk om te weten. En jij natuurlijk ook hele prettige feestdagen.

   Verwijderen
  2. Is inmiddels alweer 8 jaar geleden onze zoon werd toen net 4 ! Erg zware tijd maar had hem niet willen missen. Alweer acht jaar in "bonustijd"

   Verwijderen