Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
12 december 2014

Nieuw overzicht inkomsten en uitgaven

Zo, dat zit er weer op. De opnames voor het website gedeelte van dat wat binnenkort genoemd mag worden. Wat een stress zeg voor die tijd. Hele huis (nouja, keuken en huiskamer) weer opgefluft. We hadden te weinig tijd om het huis nog verder in kerstsfeer te maken. Achteraf maar goed ook. Want alle kersterige versiering en ons leuke boompje zijn uit beeld gehouden.

Nou, dan wordt alles nu weer 'normaal'. Weer werken volgende week, lekker verder met klussen. In ieder geval binnen mijn 'eigen' klusmogelijkheden. 

En dus ook tijd voor een nieuw overzicht met inkomsten en uitgaven voor 2015. Ik heb al wel bedacht hoe ik het allemaal wil hoor. Nog even met M. overleggen. Naast sparen wil ik volgend jaar toch ook echt graag beginnen met aflossen. Hoe we dat gaan doen met ook nog een potje opbouwen voor verbouwen en onderhoud moet ik nog zien.

Ik hoop in januari nieuws te krijgen over mijn contract. Dan weet ik ook wat ik ga verdienen, rekening houdende met alle extra gekochte verlofuren. Maar nu, eerst lekker ontspannen. Het voordeel van het opgeruimde huis is dat we daar dit weekend niets aan hoeven doen. Wat een heerlijkheid.

Dochter is trouwens weer redelijk opgeknapt. Ze heeft vanmorgen tot na 10 uur geslapen. Tijdens de opnames was ze op haar kamer. Nu zit ze gezellig bij ons aan de tafel. Ons abonnement met 17 nieuwe tijdschriften is net bezorgd, dus we zullen ons prima vermaken. 

Would you like to comment?

 1. Dat is fijn, heb je lekker het hele weekend om tijdschriften te lezen. Leuk kerstcadeau he zo'n tinteling, ik heb het ook een paar keer gekregen, was ik erg blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, erg attent van mijn werkgever. Al vond ik een kerstpakket ook altijd leuk hoor. Ze hoeven het tenslotte niet te doen.

   Verwijderen
 2. Ik zie uit naar de uitzending. Ben ook benieuwd welk gevoel de opnames op jullie hadden. Was het gezellig, respect? Was de uitkomst zoals je eerder had gedacht? Hebben jullie nog tips gekregen?
  Best kans dat je hier in algemene bewoordingen antwoord op kunnen geven.
  Ik vind dat jullie lef hebben om mee te doen aan deze uitzending.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was zeker gezellig en zeer respectvol. We hebben nog geen opnames gezien. Krijgen we ook niet voor die tijd. Tips zeker, zul je in de uitzending zien :) Ik wil niet teveel nadenken over hoe ik het ooit durfde haha.

  BeantwoordenVerwijderen