donderdag 11 december 2014

Kersttintelingen

Nou, ik heb ze zelf niet hoor 'kersttintelingen'. Maar vandaag kreeg ik een kerstkaart van mijn werkgever. Met een code om zelf op de website van 'tinteling' een cadeau uit te zoeken voor de kerst. In plaats van een kerstpakket.
Superleuk. Er was erg veel keuze. Ik koos voor een half jaar Flow tijdschriften. Die koop ik normaal los. Dus ik ben er erg content mee.

Wie van jullie krijgt met kerst iets van zijn/haar werkgever?

Vanmorgen ging ik naar de kapper. Morgen zijn er voor de tweede keer opnames van dat wat ik nog niet mag noemen. Vorige keer zat mijn haar echt superflatterig. Dus vandaag heb ik het laten knippen en kleuren. Voor de plaatselijke kapper vond ik het bedrag nog vrij fors. Maargoed, het zit goed in model. Vannacht maar staande slapen denk ik, om het zo te houden :)

Dochter ligt trouwens al in bed. Gisteren heeft ze nieuwe elasTIEKen (hele dikke) gekregen voor haar beugel. Eentje loopt schuin door mond heen, voor haar tanden langs. Zo onhandig. Ze heeft ook nog twee plaatjes achter haar voortanden gekregen. Van alles tesaam heeft ze aardig veel last. Gisteravond was ze al niet lekker. Ik vond dat ze vandaag thuis moest blijven. Maar dat wilde ze niet. Vanmiddag kwam ze helemaal rillerig en misselijk thuis. Haar brood had ze niet eens opgegeten. Arm kind. Nu heeft ze koorts en gaat ze hopelijk lekker slapen. Morgen mag ze van mij niet naar school. Ze heeft een sporttoernooi, dus wel jammer. 

M. en ik hebben vanavond samen boodschappen gedaan en kochten een mini kerstboom met ledverlichting in een pot bij de Appie. Hopelijk is het 'poes proof'. Ik vrees het ergste. Er hangen goedkope glazen balletjes in. We zullen het zien. 

Nou morgenochtend moeten we nog even 'flink aan de bak' om het huis weer filmklaar te krijgen. Dus een kort blogje. Nu een serietje kijken op de bank (Drop Dead Diva op Netflix, erg leuk) en dan tussendoor afwassen en twee wassen opruimen. Tsja, het leven van een toekomstig televisiester gaat niet over rozen whoehaha. 

4 opmerkingen:

 1. Drop dead diva is inderdaad enorm leuk!! Baal altijd weer als ik het hele seizoen af heb, en dat is hier altijd heel snel want ik kijk gemakkelijk 3 afleveringen achter elkaar elke avond... Dan ben je er zo doorheen ;)

  Het enige dat ik voor de kerst krijg van mijn "werkgever" zijn goed gevulde luiers :P Sander krijgt niks van zijn werkgever voor de kerst, maar hopelijk wel een leuke nieuwjaarsbonus, dat horen we 16 januari hoeveel het zal zijn... :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, goed gevulde luiers. Weet niet of ik me daar nou zo zou verheugen. Een nieuwjaarsbonus. Dat ken ik niet. Is dat afhankelijk van hoe het bedrijf gedraaid heeft Daantje?

   Verwijderen
 2. UWV geeft geen Kerstkadootjes :) :)
  Leuk en spannend wat er voor vandaag op het programma staat. Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het UWV zou dat best anders kunnen regelen. Vanaf het begin geld apart houden en dan ook een soort van kerstkado, wat jij Nietzomaarzo?

   Verwijderen