dinsdag 23 december 2014

Geld terug van de zorgverzekering en een klustegenvaller

Naast leuke kerstkaarten, ontving ik vandaag ook een schrijven van onze zorgverzekeraar. Ik heb de verzekering onlangs aangepast. Tandartsverzekeringen heb ik afgezegd. En M. heeft gekozen voor een hoger eigen risico. Nu krijgen we 85 euro terug. Volgens mij klopt het niet helemaal en zouden we iets minder terug moeten krijgen. Maargoed altijd welkom natuurlijk.

Vanmiddag had ik de laatste behandeling van dit jaar bij de chiropractor. Hij deed een controle. Vergeleken met de eerste keer dat ik daar kwam ben ik erg 'opgeknapt'. Nog niet alles staat zoals het wezen moet. Rechtervoet/enkel blijft een punt van aandacht. En mijn spieren hebben de neiging snel 'te verkrampen' na inspanning. Nou, dat heb ik gemerkt na afgelopen weekend. Iets te lang geklust en gewandeld op kinderkopjes :( Ik weet wel dat ik grote bilspieren heb. Maar ik wist niet dat ze zo zeer konden doen. Volgend jaar wordt de behandeling voortgezet. Ik zal ondertussen beter om mezelf denken en mijn supervrouwcape nog even aan de kapstok laten hangen.

Na het bezoekje aan de chiropractor ging ik met dochter nog even de stad in. Het plan was wat kadootjes te kopen. Verder dan de H.ema kwamen we niet. Wat een drukte... Dochter kocht van haar eigen zakgeld wat dingen. Ik kocht uiteraard ook wat voor haar. Ik kan wel zeggen dat de tafel aardig vol ligt met pakjes. Wel een gezellig gezicht hoor.

Wat is dochter trouwens blij dat haar vlog zo massaal bezocht is. Ze vroeg zich wel al waarom niemand een reactie op haar vlog zelf heeft achtergelaten :) Ze is wel blij met de reacties die hier geplaatst zijn. 

Over de klustegenvaller. Dat is wel een hele domper. Schrijf ik morgen over. Dochter is na de flatterige nederlandse film versie van Assepoester net naar boven. Kunnen wij nog even een 'Drop Dead Diva' aflevering kijken. Morgen is de laatste werkdag voor M. Daarna heeft hij ook lekker vakantie.

3 opmerkingen:

 1. Ik heb een keer de tandartsverzekering opgezegd, omdat ik nooit iets had. Prompt ging mijn - overigens zeer behouden - tandarts over op allerlei behandelingen. Elke keer een foto en tandsteen verwijderen.. Dat vond ik heel verdacht. Mijn tante die dezelfde tandarts had, had dezelfde ervaring.
  Toen ik weer een verzekering afsloot, stopten de behandelingen weer .....
  Heel frappant.

  Fijne kerst en hopelijk een beter 2015

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh handige tandarts haha. Jij ook een fijne kerst @Anita en dank voor de wensen voor 2015

   Verwijderen