dinsdag 30 december 2014

Bloemen, appeltaart en een e-wenscursus

Wat een feest vandaag. In verband met vakantie van de autoverkoper, kon ik vanmorgen de auto al ophalen. Gisteren een autoverzekering geregeld. Vanwege de 'jonge auto' en de ervaringen na de aanrijding in augustus, heb ik een vrij uitgebreide verzekering gekozen. Inclusief pechhulp in binnen- en buitenland. Het 'vers' uitgeprinte overzicht met onze inkomsten en uitgaven kan weer aangepast worden :) De verzekering viel namelijk 6 euro hoger uit dan de eerste berekening. Bij de zorgverzekering hebben we ook een aantal aanpassingen gedaan. Per saldo blijft de hoogte van het totaalbedrag aan uitgaven vrijwel gelijk.

Ik kreeg een bos bloemen bij aankoop van de auto. Ik moet volgende week terugkomen. Een knopje van de boordcomputer (jaaaa, zo'n luxe auto hebben we, een b o o r d c o m p u t e r, maak me gek haha) doet het niet. 
Bij thuiskomst ontdekte ik dat de tank ook niet gevuld was zoals beloofd. De eveneens in het pakket aangegeven reiniging had ook niet plaatsgevonden.
De benzine wordt geregeld volgende week en ik stofzuig zelf wel even. (Of ik kijk M. lief aan om dat te doen).

Bij de post zaten heeeeeeel veel leuke dingen. De producten die ik namens mijn nieuwe 'business' besteld heb. Dus ik kan los in het nieuwe jaar. Daarnaast een bon van het tijdschrift Linda. Ik heb een appeltaartje van de A.ppie gewonnen.
Plus een boek en een logboek. Ik ga mee doen aan een pilot van een e-wens cursus vanaf 3 januari. (Heb ik ook gewonnen, de energie stroomt weer goed zeg maar). Ik moet (wil) me nog wel even verdiepen in de materie. Erg interessant (Tzolkin) maar voor mij nog erg onbekend.

Na het ophalen van de auto zouden M. en ik verder met klussen. We hebben gisteren erg ons best gedaan met zijn twee. Onder het motto, net echt... Behang in de slaapkamer is nu helemaal klaar. Boven op zolder zijn alle latjes door M. in verstek gezaagd en bevestigd. Maar, het werd een ritje langs wat winkels. Wat was het overal druk zeg. Niet te filmen. Bij de A.ppie hadden we het laatste winkelwagentje. Wel prettig dat we alles nu in huis hebben.

We vieren oud en nieuw bij mijn ouders. Onze dochter en mijn neefje en nichtje zijn daar al te logeren. Morgen gaat de poes ook mee. We blijven een nachtje slapen. Drink ik mijn jaarlijkse portie alcohol (Asti Cinzano) in de vorm van twee glazen. Om dan te volledig ingekakt te bedenken dat ik e c h t mijn voedingspatroon in het nieuwe jaar bij moet stellen.

Voor de rest heb ik me voorgenomen geen voornemens te hebben. Helft van de tijd ben ik ze na een dag of tien al weer vergeten. 

Ik zal wel blij zijn wanneer deze dagen allemaal weer voorbij zijn. Het is aan mij niet besteed. Ik denk dat we volgend jaar lekker naar een warm land gaan met kerst en oud en nieuw. 

Maargoed ik mag de tijd niet voorbij wensen. Wat ik wel mag wensen en ook graag doe, is voor alle lezers en lezeressen hier een heel voorspoedig, gelukkig en gezond 2015. Enorm bedankt voor het lezen en reageren hier. Doet me goed. Met nog een ruime maand in de anonimiteit te gaan, kan ik bedenken wat ik wil vanaf februari, doorgaan hier met bloggen of niet. 

1 opmerking: