Doorgaan naar hoofdcontent

VIP dag

Zoon van een vriendin is onlangs bedrijfsleider geworden bij de plaatselijke S.capino. Via een andere vriendin zag ik op F.acebook, een bericht dat de winkel vandaag een VIP dag had. Met het tweede artikel voor 1 euro. Interessant. Aangezien ik op mijn verlanglijstje nog een paar halfhoge laarsjes had staan.

Zoals altijd de afgelopen weken, kwam mijn moeder rond het middaguur. Even koffie drinken. Ik vroeg of ze zin had om even met mij te kijken bij S.capino. 
Dat wilde ze wel. Na flink wat rondkijken hadden we allebei een paar leuke schoenen. Voor 71 euro samen. Ik rekende af. Mijn moeder gaf aan geen contant geld bij zich te hebben. Daar had ik al op 'gehoopt'. Volgende week is ze jarig namelijk. Dus gaf ik haar aan dat ze de schoenen van ons cadeau krijgt.

Daar was ze heel blij mee. Ze vond het veel te gek. Nu vind ik 35 euro voor mijn moeder's cadeau echt niet teveel. Ze had nog een heel fijn paar laarsjes aan. Van E.cco. Wellicht kan ik haar daar ook nog mee verblijden. Ook dat vind ik een voordeel van extra geld hebben. Om 'gewoon' eens iets leuks en/of extra's te doen of geven aan een ander. Dat hoeft natuurlijk niet altijd materieel te zijn. Maar voelt voor mij wel extra fijn.

Vanmiddag toog ik, samen met dochter op de fiets nogmaals naar S.capino. Voor haar zijn een extra paar schoenen ZEER wenselijk. Helaas vonden we niets. Ja, ik wel voor haar, maar ik ben natuurlijk al 'bejaard' met een bijbehorende smaak haha.

Ik wilde nog graag een nieuwe panty voor bij mijn laarsjes. Op naar de H.ema met zijn twee. Ik zag een leuke gebreide poef. Voor een bedrag waar ik zelf niet voor kan breien. Omdat het een bijzondere kleur was, wilde ik een foto maken om aan M. te laten zien. Zat mijn mobieltje NIET in mijn jaszak. Echt grote schrik. En klotsende oksels. Hele winkel door. Dochter bellen naar mijn toestel. Geen gehoor. Naar de klantenservice. Niets gevonden. Paniek, mijn rijbewijs, OV chip kaart en drie pasjes zaten in het hoesje. Nog een rondje. Weer naar de klantenservice om mijn gegevens door te geven.... En nog EEN rondje in de winkel.

Hoorde ik opeens vragen, ben jij het rijke wijf? (Ja, gewoon mijn echte naam natuurlijk :)) Bleek een echtpaar mijn telefoon gevonden te hebben. Ze waren wat gaan drinken in het restaurant. Toen er gebeld werd op mijn nummer wisten ze niet hoe de telefoon uit de vergrendeling moest. (Ik heb een beveiligingscode op mijn toestel). Ze kenden me nog van vroeger. Ik heb met hun dochter in de klas gezeten op de lagere school....

Ohhhhh echt zucht van verlichting. Zo blij dat ik mijn spullen terug had. Wijze les. Beter opletten en in mijn hoesje ook een alternatief telefoonnummer zetten. Bijvoorbeeld van M. of dochter.

Goede nieuws, door de stress was ik spontaan van mijn hoofdpijn af. Wat een heerlijkheid. Gewoonweg een helder hoofd. Ook al waren we pas om 17.30 uur weer thuis, toch had ik de energie om nog een maaltijd te bereiden. Ik heb zelfs afgewassen. Wow. Het is nu bijna 21.00 uur. Om niet helemaal door te slaan zal ik me in mijn huissetje begeven. Gisterochtend heb ik ook al veel gedaan namelijk.

En geloof het of niet, ik heb zelfs zin om morgen naar mijn werk te gaan. Of ik het echt ga doen bekijk ik morgen. 

Reacties

  1. Een enerverend dagje!
    Wat een opluchting dat je je mobiel terug kreeg.
    Succes morgen (of niet).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hihi, door de stress van je hoofdpijn af zijn, bijzonder, bij mij is het altijd andersom ;-).
    Sterkte op je werk, als je gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vreemde winkel vind ik Scapino altijd, lijkt goedkoop door de uitstraling en rommelige opstellingen, maar ze hebben wel weer goede merken en aanbiedingen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z