Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
30 november 2014

Klussen op zondag

Terwijl ik blog, hoor ik M. bezig in de keuken. Het plafond is/wordt geïsoleerd met hetgeen we nog in huis hebben. Gisteren was het in de keuken maar 13,8 graden. Brrrrr.... Met het petroleumkacheltje kregen we het wel wat warmer hoor. Alleen met zo'n open plafond 'vliegt' de warmte weg.

Mijn vader heeft vrijdag en gisteren de dagkantjes (zijkanten) bij de kozijnen op maat gemaakt. Vensterbank geplaatst. Hele prut voorzien van pur. Ons 'schuimpistool' is helaas stuk. Dus hadden we voor een goedkope oplossing gekozen, door middel van 'pur' van de A.ction. Wat een hutspul. Onder het motto goedkoop is duurkoop. 

Vandaag is mijn vader begonnen met stucen van onze slaapkamermuur. 
En ik ben een blij ei. Wat een verschil zeg, nu al. Wat zou ik blij zijn met een slaapkamer die helemaal af is. Volgens mij slaap ik dan ook veel beter. Al moet ik zeggen dat de afgelopen twee nachten, doorgebracht op mijn dochters bed, ook goed waren voor mijn nachtrust. (Dochter is nog steeds bij oma aan het logeren, evenals de poes. Ze komen vanavond terug).

Kachel in de kamer brandt. Ik heb voor de sier ook mijn oude kluskleding aan. Er droogt een wasje. Ik 'huppel' wat rond voor hand- en spandiensten. 

Woensdag komt er iemand van een klusbedrijf voor een eerste offerte. Ik heb gekozen voor een timmervrouw. Lijkt me wel wat. Morgen ga ik nog wat andere bedrijven contacten. 3 of 4 offertes zijn hopelijk voldoende om te kunnen vergelijken.

Rugtechnisch (sinds afgelopen maandag zit er een zenuw klem aan de zijkant van mijn rug) gaat het beter. Morgen naar de chiropractor. Wellicht kan hij de zenuw ontklemmen. 

Het wordt nog wel wat met me. In ieder geval voor mijn tachtigste. 
Iemand nog ervaring met een goed klusbedrijf in de provincie Groningen? 
Ik hou me aanbevolen. 

Would you like to comment?