dinsdag 4 november 2014

Ik netflix, jij netflixt, zij netflixen

Nou, dit hadden we 3 maanden geleden moeten doen. We hebben net N.etflix geïnstalleerd. Kom maar door met de winter :) Lijst is gevuld met films en series die we graag willen zien. Dus als ik voorlopig niet blog, dan weet je waar het aan ligt haha.

Nog geen foto bij dit blogje. Ik moet even zien hoe ik de foto's vanaf mijn mobiel op mijn iPad krijg. En dan nog op dit blog, want dan moet ik ze nog overzetten naar P.icasa. Optie zou zijn om gewoon met de iPad foto's te maken. Dan moet ik genoegen nemen met een iets mindere kwaliteit.

Vanmorgen werd ik wakker om 6.45 uur. Batterij van M.'s iPod (dienstdoende als wekker) was leeg. Dus dat kwam goed uit dat ik wakker werd.
Dochter kwam om 8.45 uur nog even gedag zeggen. En een uurtje later werd ik pas weer wakker.

De ochtend heb ik nuttig besteed. Mijn doos met winterkleding staat namelijk te wachten in de huiskamer. Nu heb ik al mijn zomerkleding uitgezocht. Mijn kast ook e i n d e l i j k uitgeruimd. Twee tassen liggen er klaar om weggegeven te worden. Alles hangt weer op hangers AAN het rekje. De vloer is weer zichtbaar. Heerlijk gevoel. De doos met winterkleding is morgen aan de beurt. Aangezien we nog geen echte kledingkasten hebben is mijn rekje met hangkleding aardig vol. Dus morgen ga ik met een kritische blik kijken wat ik nog weg kan doen.

Maar.... nu eerst een relaxthee. Samen met M. nog een filmpje kijken. We gaan voor 'de Marathon'. Met onder andere Marcel Hensema. Mijn allereerste vlam :) op de lagere school. Wie van jullie volgt de serie 'Hollands Hoop'? Waar Marcel ook in speelt? Superspannende serie vind ik het. Wel heel bizar. Vraag me af hoe zo'n kern van waarheid er in de serie zit.

3 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd wat je van de marathon vond uiteindelijk. Ik vond het echt een heel leuke film, echt van die Rotterdamse humor. Maar je moet er wel van houden, denk ik...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Daantje ik moest even wennen aan de ietwat groffe humor. Het vele vloeken vond ik wel jammer. Voor de rest echt een prachtige film. Ontroerend ook. En supergoed geacteerd door iedereen. Die ogen van de demente moeder....

   Verwijderen
 2. Hoi,
  Lees net je stukje. Wij zijn na de gratis maand net-flix ook niet meer losgekomen :-)
  De kinderen waren het eerst om. manlief heeft alle breaking bad afleveringen gekeken en nog meer series. Ik heb naar Teh Bletchley Circle gekeken. En tegenwoordig kijk ik naar Murder She Wrote op de Amerikaanse Net-flix. Manlief heeft uitgezocht hoe dat moet...zo handig is 'ie, mijn man :-)
  Hollands Hoop kijken we trouwens ook. Ik vind de leadermuziek zo goed!
  Fijne zondag.
  Groetjes Anita
  (Anita's dagboek)

  BeantwoordenVerwijderen