vrijdag 14 november 2014

Brief einde dienstverband

Nou, fijn die plannen van mij :). Gisteren wilde ik naar mijn werk. Niet gelukt. Gistermiddag voelde ik me super (jihaa ik maak vorderingen) en kon de hele wereld aan. Dus bedacht ik dat ik dan vanmorgen wel kon gaan. Nou.... mijn hersenpan had het allemaal leuk bij elkaar gefantaseerd. Mijn lijf had hele andere plannen. 12 uur lang op bed liggen. Heerlijk, maar niet heus. Maargoed. Verder dan 2 tranen uit mijn ooghoeken liet ik het niet komen. Dan maar niet. 

Ik appte met mijn leidinggevende (altijd handig) en gaf aan, nieuwe week, nieuwe kansen. Volgende week heb ik een afspraak met de bedrijfsarts. Wellicht ga ik het combineren met een bezoekje aan het werk.

Bij de post vanmiddag zat een brief van mijn werkgever. De aankondiging van mijn einde dienstverband. *schrik* Dus heb ik ook nog maar even gebeld. Het is een standaard brief, die volgens de wetgeving zoveel weken van tevoren verstuurd moet worden. Maargoed, toch niet echt leuk. Maandag hebben ze op het werk overleg over mij en mijn contract. Ik heb aangegeven dat ik het graag wil weten wanneer ik me in dien te schrijven bij werk.nl  
Ik hoop uiteraard dat het niet zover gaat komen en dat mijn aanstelling omgezet wordt in een vast contract. Dat zou een hele 'last' minder zijn. Aangezien M. nog steeds op uitzendbasis werkt.

Voor de rest erg weinig gedaan vandaag. Dochter heeft zo met haar hele klas en mentor een etentje bij de pizzeria. Gezellig. Ik zoek nog even naar wat inspiratie voor een diner voor twee. 

Wat wel erg leuk is, dat onze maandelijke zending met tijdschriften weer is gebracht vanmiddag. Iets van 19 tijdschriften deze keer. 3 voor onze dochter en de rest voor ons. M. appte al dat hij gauw weer hout gaat zagen. Kachel aan, theetje drinken en tijdschrift lezen. Heerlijk vooruitzicht. Maar zijn plan is klussen dit weekend. Het wordt tijd om de gaten de dichten in muren en plafonds :) 

7 opmerkingen:

 1. Jeetje, wel schrikken zo'n brief. Ik hoop dat het contract omgezet wordt! Ik hoop dat je volgende week weer aan de slag kunt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Da's toch wel schrikken zo'n brief. Ik duim voor je dat je toch een vast dienstverband gaat krijgen.
  Fijn om te lezen dat je toch van de kleine dingen kunt genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. kan me voorstellen dat je toch even schrikt van zo'n brief, zeker nu je niet in staat bent om te werken en je je toch wat kwetsbaarder voelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die brief komt op een niet geweldig moment.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De enige verplichting die een werkgever heeft is om het contract tijdig op het zeggen meestal een maand van te voren. Het is wel netjes van je werkgever dat hij aankondigt dat het einde van het dienstverband er aan komt.
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is inderdaad hopelijk onnodig schrikken. Nog nooit van gehoord. Ik hoop dat ze je contract verlengen!

  BeantwoordenVerwijderen