vrijdag 10 oktober 2014

Naar de notaris op een 50+ beurs

Vandaag was M. vrij. Dochter had de eerste twee uur vrij van school, dus een rustige ochtend met ons drietjes. Ik zat in mijn huissetje op de bank, lekker met de poes op schoot. Ineens zei M.: 'We moeten naar de notaris'. Grote schrik, onze afspraak was om 11.00 uur en het was ondertussen al 10.59 uur.

Gauw gebeld om te vragen wat er mogelijk was. 's Middags zou de notaris op een 50+ beurs staan, dus zijn we daar maar naar toe gegaan.

Waarvoor we heen moesten.... Nou, de verkoper van ons huis, bleek al onder bewindvoering te staan bij de verkoop. Dit heeft hij niet aan de makelaar en/of notaris aangegeven. Dus nu moet er een rectificatie plaatsvinden in de officiële documenten. Daarvoor moesten wij dus onder toeziend oog van een notaris opnieuw tekenen. Onder het motto, dat hebben we dan ook maar weer gehad. En de verkoper, die viel voor ons toch al in de categorie 'lampekap' :)

Werken afgelopen dinsdag ging goed. Woensdag bleek het voor mijn lijf en leden geen succes. (zacht uitgedrukt). Dus heb ik donderdag niet gewerkt. Volgende week heb ik 'vakantie'. Ons allereerste plan om een weekje naar New York te gaan, hebben we 'laten varen' omdat we volgend jaar 4 weken naar Amerika willen. Andere vakantieplannen hebben we niet echt gemaakt. 
M. en ik wilden wel graag een weekje klussen. Voor mij zit dat er niet echt in. 

Dochter gaat uit logeren bij mijn schoonouders. Ik twijfel nog of ik mee ga, om haar weg te brengen. Dan zou de poes een weekendje uit logeren moeten (dat mag bij mijn ouders). En ik zie op tegen de lange treinreis. 
Maar, mijn schoonouders gaan in november weer voor een drietal maanden naar het buitenland. Als ik niet meega, zie ik ze niet meer voor ze vertrek...

Hmmmm.... even nog een nachtje over slapen dan maar. Wie weet voltrekt zich vannacht een wonder en word ik blakend van energie en pijnvrij wakker. Wat een heerlijk vooruitzicht.

1 opmerking:

  1. En??...Hoe ben je wakker geworden?
    Iedere dag een stukje beter hoop ik voor je.

    BeantwoordenVerwijderen