dinsdag 30 september 2014

Korting in de bus

Mocht je in de provincie Groningen of Drenthe wonen en regelmatig met de bus reizen, dan kun je tot en met 31 december korting aanvragen. Kijk even hier (nee geen aandelen :)) Het kost eenmalig 4 euro en geeft voor het reizen na 9.00 uur, 40% korting.

Vanmorgen reed ik met de bus (met korting :)) naar mijn werk. Ik bedacht dat het wel handig was om 'even' sfeer te proeven, mijn leidinggevende weer te spreken en een kop thee te drinken. Mijn voordeel in de bus was in totaal 3 euro vanmorgen, dus ik heb mijn abonnement er al bijna weer uit.

Ik bleef langer dan ik dacht dat ik zou blijven. Samen met een collega zat ik nog even buiten op een bankje in de zon. Rond 14.15 uur was ik weer thuis. Helaas met de trein. Dus ik moest nog een eindje lopen vanaf het station. Maar, nu weet ik wel dat ik daar ongeveer 15 minuten over wandel (traag tempo haha).

Ik belde met het opleidingsinstituut waar ik momenteel een opleiding volg. A.s. vrijdag zou ik namelijk mijn examenopdracht in moeten leveren. Daar had ik al twee keer eerder uitstel voor aangevraagd. Gelukkig waren ze heel begripvol en kreeg ik al snel per mail bericht dat ik het nu pas op 19 december hoef in te leveren. Na een mini huilbui (vermoeidheid en opluchting) zat ik even buiten. Ik hoorde het busje van de postbezorger. Jeej, onze bestelde LUXE staafmixer. Die hadden we vrijdag in de winkel gezien. Als we hem via de webshop van de winkel zouden bestellen, zouden we 5 euro korting krijgen. Navraag gedaan of we dat ook gewoon via de winkel konden regelen. Maar dat was niet mogelijk.

Ach, ik kon nog wel even wachten op de levering, dus vanaf vandaag kan ik weer aan de slag. (Plus 5 euro was zo snel verdiend, of niet dan).
Er zitten ook een mixding en een hakding bij. Heel handig. Toen dochter thuis kwam van school en trek had, heb ik direct een smoothie voor ons twee gemaakt. 

Ik durf te wedden dat we onze verdwenen blender nu vast snel weervinden. Maargoed, daar moet ik nog een rubberen ring voor bijbestellen (Philips Alessi blender, uit 1998, ooit bij de kringloop op de kop getikt). 

Vanavond hebben we lekker makkelijk gegeten. Spaghetti met courgette en garnaaltjes. Dochter had zin in ijs en fietste nog gauw naar de supermarkt voor Liuk, citroenijs met een dropstaaf als stokje. Wie lust die ijsjes ook graag?

Ze haalde nog een zak met 'Ice Crush'. Maak ik morgen zelf een lekkere ijskoffie, in plaats van die hele zoete van de L.idl. 

Nou, ik heb het 'lampje' aardig uit. Colshawl voor dochter is uit. Dus ik kan wat nieuws gaan verzinnen. Ik heb nog prachtig groen gemeleerd garen liggen. Ik voel een mooie gehaakte omslagdoek aankomen :) Zometeen lekker op de bank. Met de nederlandse topmodellen in herhaling, via uitzending gemist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten