Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
20 september 2014

1000 euro voorschot

Gisteren heb ik heel bewust rustig aan gedaan. Het weer was super. Op een gegeven moment vond ik het bijna 'te heet'. (Het is ook nooit goed :))
Dochter was vroeg vrij van school en M. had nog wat uurtjes over van de week ervoor. Zo lagen we om 15.45 uur alledrie op een zonnebedje in de tuin met een tijdschrift te lezen. Heerlijk.

Van de belastingdienst hadden we donderdag bericht ontvangen dat we 603 euro van de BTW van de zonnepanelen terug krijgen. Altijd mooi meegenomen. Nu zat er gisteren een brief bij de post. Dat we nog wel aan moeten tonen dat het opgegeven rekeningnummer van ons is. Op zich is dat geen probleem. Maar er werd ook gevraagd om een recente inschrijving van de Kamer van Koophandel. En dat hebben we voor de zonnepanelen niet gedaan. Maandag hier maar even over bellen.

Als 'verrassing' zag ik dat ik er op mijn rekening 1000 euro was bijgeschreven. Voorschot van de letselschade. Erg fijn. Ook daar maandag een belletje aan wagen. Of de 750 euro welke ik van de auto nog terug krijg daar al in meegenomen is.

We hebben een 'druk weekend' voor de boeg. Zometeen twee proefritten maken. M. is nu met zijn vouwfiets en trein onderweg naar mijn ouders. Daar haalt hij de auto van mijn moeder en zo gaan we met zijn drietjes naar de 'dealer'. Ik vind het wel spannend, want voor het eerst sinds de aanrijding ga ik dan weer zelf rijden.

Vanmiddag gaan we naar mijn zusje en zwager. We eten en slapen daar. Want morgen..... Dan gaan we naar Let's Talk about Money Een workshop van GabriĆ«l Verbeek. Gewonnen bij de Give away van Martine van Min of Meer.

Net als haar vind ik het wel heel spannend om toch wel enigzins uit de anonimiteit te komen. En ik ben nooit zo'n ster in een groep mensen die ik niet zo goed ken. Plus, ik ben beniewd of ik het allemaal volhou. Ik ga uit van het meest positieve. 

Ga ik nu als de wiedeweerga zorgen dat ik klaar ben voor vertrek. Douchen, wassen, scheren, omkleden en in bad is een gezegde die we hiervoor thuis altijd gebruikten....

Goed weekend. Tot maandag waarschijnlijk.

Would you like to comment?

 1. Succes met de belasting, wat een drama was dat hier ,zowel prive als zakelijk je nummer aan moeten tonen!
  Wat een moeilijk gedoe om zoiets makkelijk..laat ik het daar maar op houden;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Belastingdienst kan al bij zoveel informatie, dat ze dan niet bij de KvK dat ook na kunnen kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dacht dat belasting terugvragen heel makkelijk was, maar uit antwoorden hier begrijp ik dat dat nog tegen kan vallen> Hoe vond jij dat, groet anne

  BeantwoordenVerwijderen