zondag 24 augustus 2014

Zalige zondag

Gisteren heeft dochter een bak met tiramisu gemaakt. Uiteraard moesten we gisteravond al een stukje proeven. Met de knoflooksmaak van de bietensalade nog in de mond, was het smaaktechnisch niet zo'n succes. 
Vanmorgen met een cappuccinootje erbij was het heerlijk (nee, suikervrij leven gaat niet zo goed momenteel :)) als ontbijt.

Verder was het ook een 'zalige zondag'. M. heeft gisteren de jaloezietjes in de badkamer opgehangen. Wat een andere kijk zeg. Kon ik eindelijk gewoon in mijn blootje de douche uitkomen. Vergat ik daarbij wel, dat er in de slaapkamer nog erg veel inkijk is. Gelukkig was dochter zo vriendelijk om daar de gordijnen even dicht te schuiven.

Vanmiddag hebben we dan eindelijk de BTW aangifte inzake de zonnepanelen gedaan. Als het meezit krijgen we binnenkort 603 euro bijgeschreven op de rekening. Alle 'papierderij' die nog ingevuld en opgestuurd moest worden hebben we afgehandeld. Envelopjes liggen klaar.

Rond 4 uur kwam een vriendinnetje van dochter nog langs. Ze bleef ook eten. Waarbij de pasta niet echt een succes was. Maar het toetje, ijs EN tiramisu, maakte veel goed. 

Vandaag durfde ik ook zonder krukken wat dingen te doen. Voorzichtig bukte ik me bij de wasmachine en droger om de was van de ene machine in de andere te doen. Fijn dat het vertrouwen in mijn eigen lijf weer toeneemt.

Dan ga ik zo dochter nog instoppen. Dinsdag gaat ze op brugpieperskamp. Ze heeft een beetje buikpijn (waarschijnlijk wordt ze net deze week ongesteld, arm kind) en wat keelpijn. Ze ziet op tegen het fietsen. Zo'n 25 km, waarschijnlijk in de regen.... Tsja, gelukkig zijn de voorspellingen qua weer voor de rest van de week wel goed.

Straks ga ik nog even op zoek naar een dromenuitleg site. Ik ken zelf alleen grote beer punt net. Wie weet er nog andere goede sites? Ik droomde namelijk vannacht dat ik topless naar mijn werk ging. Echt belachelijk. Daarnaast ging M. bij me weg en was ik terug bij mijn ex verloofde (van toen ik 18 was). Hoe droom ik het allemaal bij elkaar zeg.

2 opmerkingen: