zondag 3 augustus 2014

Waar zou ik zijn zonder de trein?

Wat een stress vanmorgen. Ik zou met de trein zoals ik schreef. Woensdag al het abonnement aangeschaft. Twee keer gebeld met de klantenservice omdat ik voor dochter en M. ook nog bij abonnementen aan wilde schaffen en dat op de site niet lukte.

Eerst zou dat donderdag kunnen. Helaas was dat niet het geval. Volgens de dame die ik vervolgens donderdag sprak, zou het zondag (dus vandaag) kunnen. Omdat mijn abonnement vandaag in zou gaan. Nou.... Vanmorgen om 8.18 uur bleek dat niet te lukken. Een los abonnement voor dochter lukte niet, vanwege haar leeftijd. Moest ik als voogd. Kon niet omdat mijn abonnement niet bekend was. Dan M. maar los een abonnement, met bij abonnement voor dochter. Kon het abonnement niet in combinatie met 'het product' welke zij al op de kaart heeft staan (geen idee wat dat moet zijn). 

Laat ik het er op houden dat we elkaar hier nog net niet met de iPadjes voor 'de bek sloegen'. Ik zou om 12 uur beginnen met werken. Het is ruim 1,5 uur rijden en op de A28 werd extra drukte verwacht. In mijn Fiatje, in mijn uppie rijden is nou niet mijn grootste hobby. Maargoed, gedoucht, aangekleed, getankt en naar mijn zusje gereden. Auto in de straat geparkeerd, mijn zusje kwam net aan gereden en daarna op de fiets naar de winkel.

Tijd om verder na te denken hadden we niet. Een werkneemster ging helaas ziek naar huis, dus werkten we met zijn tweetjes vanmiddag. Het was superdruk en heel gezellig. Leuke omzet gedraaid (fijn voor mijn zusje en haar compagnon :))

Mijn nichtje woont sinds kort ook in dezelfe woonplaats als mijn zusje. Mijn oom en tante waren daar vandaag om nog even de laatste dingen af te maken in huis. Gisteren had ik al even contact met mijn tante. Ze had heel veel groente van de moestuin. Dus voor de grap schreef ik dat ik wel wat mee kon nemen. Bracht ze twee tassen vol mee. Boontjes, sla, komkommers en courgettes. Van mijn zwager kreeg ik ook nog 2 courgettes. Kunnen we voorlopig weer vooruit.

Terwijl mijn zusje de kas opmaakte, keek ik nog even bij alle gave kleding. 
Ik zocht een legging en jurkje uit en mocht het hebben, als dank voor de hulp van vanmiddag. Voor de warme maaltijd konden we zo aanschuiven. Na het eten 'toog' ik met 3 kinderen, bagage EN skate-, long- en pennyboards in de kofferbak naar mijn ouders. Daar gaan ze een weekje logeren.

Dus nu na een pittig dagje weer thuis. Morgen 'gewoon' weer werken. Dus zo maar een kledingsetje klaarleggen, want over 6,5 uur gaat de wekker weer. 

En wat betreft de klantenservice van de NS. Daar ga ik morgen eens een hartig woordje mee wisselen. Wel per mail, want dan kan ik de foto's van het niet kunnen aanvragen van de extra abonnementen meesturen. Plus het bonnetje van de benzinekosten van vandaag. Eens zien hoe service gericht ze zijn haha.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten