zaterdag 9 augustus 2014

Onbestendig gevoel

Fijn, alle reacties op mijn kringloopbericht van gisteren. Ik heb al weer spullen klaar staan voor de kringloop. Uiteraard kan ik mijn overvloed ook delen door weer iets terug te doen.

Vanmorgen kwam dochter weer thuis. Ze is twee weken uit logeren geweest. Ik heb haar tussendoor (vorige week zondag) wel gezien hoor. Maar zo samen met haar neefje en nichtje, nou, dan ben ik niet zo belangrijk. Helaas was ze maar kort thuis. Vanmiddag vertrokken M. en dochter voor een ritje richting het westen. Morgen komen mijn schoonouders terug uit Amerika. Die halen ze op en dan blijft dochter nog een aantal dagen logeren. De 'leenauto' van mijn schoonouders is dan weer terug en M. komt morgen met de trein terug.

Donderdag komen mijn schoonouders hier. Eindelijk het huis in het echt bewonderen. Gezellig.

Ik ben sinds vanmiddag alleen thuis. Met een ietwat onbestendig gevoel. Onrustig, vreterig. Ik heb wel wat klussen gedaan (gang geschilderd, gaten gevuld, planken geschaafd). Ik schaafde helaas ook mijn voet, zo onhandig. Vervolgens kon ik wat onderdelen na een speurtocht overal en nergens niet vinden. Spontaan was de zin ook over om het af te maken (kan ook niet :)).

Halve afwas gedaan, half aanrecht helemaal blinkend schoon. (Heet water was op, straks de andere helft). Ik weet dat de zolderkast op me wacht. Ik hoor hem zowat roepen, joehoe, kast inpakken, spullen opruimen en uitzoeken. 

In een tijdschrift zag ik de tekst, morgen is er weer een dag. Lijkt me een prima plan, om morgen op mijn gemak verder te gaan. Ga ik nu genieten van de bank HELEMAAL voor mij alleen, met een tijdschriftje erbij. Tv kijken kan niet. Ons abonnement hebben we opgezegd. We zijn in afwachting van een kaart voor in de tv. Ach... en ook nog in afwachting van de nieuwe tv... Twee dingen die M. graag wilde in het nieuwe huis. Een LED tv en een afwasmachine. Het is maar goed dat we zo'n rijk stel zijn haha.

1 opmerking:

  1. Dat onbestendige gevoel, was misschien wel het ongeluk dat je aan voelde komen, je schaafde toen je voet. Met de kennis van nu, enz enz,
    Ik ben bezig je blog door te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen