donderdag 7 augustus 2014

Meterstanden juli

In juli heb ik redelijk trouw (vrijwel dagelijks) de meterstanden bijgehouden. Het is nog geen realistisch beeld, omdat we twee weken vakantie hadden. Daarvan waren we een week niet thuis. En nu is dochter al een poos uit logeren.  Het is niet dat zij nou uren onder de douche staat hoor, daar niet van.

Electriciteit 
 46 kWh (teller 1) laag
 35 kWh (teller 2) hoog
 60 kWh (terug 1) laag
221 kWh (terug 2) hoog (opbrengst 10 zonnepanelen)
10 m3 gas
 8 m3 water

Hoe dan ook, wij zijn wel redelijk content. Het stroomverbruik zou nog wel iets lager kunnen denken wij. De koelkast en vriezer zijn wat verouderd. We hebben deze in bruikleen van mijn ouders. De mini boiler in het keukenkastje verbruikt ook wel iets. Een stekkerdoos met aan/uit knop biedt daarvoor een oplossing.

Terwijl ik type, fietst M. nog gauw even voor middernacht naar het station. 
We hebben nogmaals een poging gewaagd voor de weekend vrij abonnementen.  Zoals het er nu uitziet is het gelukt. Voor dochter weten we het nog niet. Die heeft haar kaart bij zich en ze is nog bij oma.
We betalen vanaf nu 69 euro per maand voor ons drie en hebben elk weekend vrij reizen. Met de plannen die we nog hebben, moet het zeker uit kunnen.

1 opmerking:

  1. Die mini-boiler? is dat een quoker? Deze zijn zodanig goed geïsoleerd dat het schijnbaar niet ndog is om deze uit te schakelen. Het kost namelijk meer stroom om het water weer op temperatuur te krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen