zondag 10 augustus 2014

Ik heb genoeg, doe genoeg en ben genoeg.

Wow, wat een prachtige volle maan vanavond. Ik las een stukje van Petra Stam, deze maan wordt de graanmaan genoemd. Verklaart mijn onbestendige gevoel van gisteren.

Gisteravond heb ik 'even' op de bank gezeten. Vervolgens ben ik toch op zolder aan de slag gegaan. Tot 01.30 uur. (Ik was toch alleen thuis :))
Vanmorgen rond 07.00 uur werk ik wakker. Dat vond ik iets te vroeg. Zo rond 09.30 uur werd ik opnieuw wakker, dat was een betere tijd om op te staan.

Na wat 'aangekeuteld' te hebben in huis, bedacht ik dat ik wel naar het Groninger Museum kon. Mijn weekendvrij reizen, combineren met mijn museum jaarkaart. Zo bracht ik ruim 1,5 uur door bij de prachtige creaties aldaar. 

Ondertussen was M. met de trein gearriveerd en dronken we nog even een 'gevlekte melk koffie' (latte macchiato) op het terras. Gezamenlijk met de trein weer naar huis. Net op tijd binnen voor de hevige stortbuien begonnen.

Ik brouwde een maaltijd. We dronken samen nog wat en ik begaf me weer op de zolder. Nou, het bureau is weer volledig vrij. Ik kom tot de conclusie, ik heb genoeg, doe genoeg en ben genoeg. Fijn gevoel om het weekend mee af te sluiten. 

Nu benieuwd of ik kan slapen. Meestal niet met volle maan. Meer mensen die daar last van hebben?

2 opmerkingen: