vrijdag 22 augustus 2014

Eigen woning lening overeenkomst

Gelukkig gaat het vandaag een stuk beter met me. Dank voor jullie medeleven hoor. Doet me erg goed. Gisteren appten twee vriendinnen dat ze vandaag graag even langs wilden komen. Vanmorgen kwam 'de een'. Met een kleurrijk bloemstukje. Zij was ook degene die had geholpen met verhuizen. De woonkamer had ze nog niet ingericht gezien. Ze vond het super leuk en gezellig.
Heerlijk bijgekletst.

Ondertussen arriveerde vriendin nummer twee. Ook zij nam iets moois mee, een bolchrysant, dus het groeit en bloeit hier allemaal weer. Vriendin een verliet het pand en zo kon ik genieten van de bewonderende oh's en ah's, over ons huis van nummer twee. Dat is onze rijke vriendin, die ons 20.000 euro heeft geleend voor de aankoop van ons huis. Ze was hier voor het eerst en laatst op 3 februari. De dag nadat we de sleutel hadden gekregen van ons huis.

We tekenden nu ook maar de eigen woning lening overeenkomst (overgenomen van Fiscalert). Kan deze met bijlages naar de belastingdienst voor registratie, want dan mogen we de rente ook aftrekken. Altijd fijn. 

Ook met haar was het gezellig. Dochter kwam thuis van school en de kermis :) Daar was ze met een aantal klasgenoten naartoe geweest. Ze is ondertussen lekker douchen en dan ging ze vast haar pyjama aan doen. M. werkt nog een uurtje thuis en dan is het lekker weekend. Thuis met ons drie. Zonder verplichtingen. Prettig vooruitzicht.

Gisteren ook het spaargeld van onze gans met gouderen eieren spaarrekening bijgeboekt en bijgewerkt bij de pagina's. We lopen een beetje achter op schema. Nu met de komende aanschaf van een nieuwe (nou ja, voor ons dan nieuw) auto moeten we wel een beetje schuiven. Komt allemaal goed.

Ik ben wel benieuwd naar jullie plannen voor het weekend. Lekker thuis of iets anders op de agenda? Hoe dan ook, fijn weekend alvast.

2 opmerkingen:

  1. Het wordt een thuis-weekend en zowel mijn agenda als ik kijken daar erg naar uit. Jij ook fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor ons ook een thuis weekendje. Met een uitstapje naar het zwembad voor meid en man. Ook moeten we nog naar de bieb. En het ergste....rioolproblemen voor de zoveelste keer.
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen