Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
14 augustus 2014

Dat wat niet genoemd mag worden

Oeps... blijk ik dingen op mijn blog te hebben geschreven die ik niet mocht noemen. Dus helaas, vanaf nu niets meer over wat we morgen gaan doen. Tot de officiƫle promotie begint. Wanneer je je afvraagt waar dit over gaat, dan is het goed haha, want dan heb je niet gelezen wat ik er eerder over heb geschreven en vanavond allemaal heb gewist.

Voet technisch gaat het nog niet zoals ik zou willen. De verplichte rust vind ik vreselijk. 

Gelukkig had ik vandaag veel afleiding. Dochter werd teruggebracht door mijn schoonouders. Ook mijn ouders waren er. We hebben wat leuke 'groepsfoto's' gemaakt. En ik vind het fijn om te zien dat mijn ouders goed met mijn schoonouders op kunnen schieten.

Ik ben gebeld door de letselschade jurist (mooi woord voor galgje). Een en ander wordt nu in gang gezet. Ik krijg formulieren per post. 

Maandagavond kan ik naar fysiotherapie. Vanaf zaterdag is er hopelijk rust in het huis en daardoor ook meer in mijn lijf en leden.

Morgen moet ik om 07.30 uur fris en fruitig zijn. Hopelijk lukt dat. Dus ga ik nu gauw maken dat ik naar bed kom.

Would you like to comment?