dinsdag 19 augustus 2014

Auto total loss verklaard, met een dagwaarde van...

Vanmorgen kwam mijn vader even op 'ziekenbezoek'. Natuurlijk is hij in me geinteresseerd normaal gesproken. Maar ik merkte dat hij door mijn moeder gestuurd was. Ik kan namelijk nu niet alleen de trap op of af (ja, op mijn achterste). Dus kwam mijn vader kijken welke materialen er nog noodzakelijk waren voor het bevestigen van de trapleuning. 

Terwijl hij er was, werd ik gebeld door het schadebedrijf. De auto was ook door de expert van de verzekeraar van de tegenpartij total loss verklaard. (Goh... :))
En de dagwaarde is vastgesteld op.... 850 euro. Ik heb mijn auto destijds gekocht voor 750 euro. Dus in dat opzicht ben ik blij. Ik moet nog wel wat ondertekenen om de afhandeling in gang te zetten. Donderdag is mijn moeder weer mijn 'chauffeuse' naar de fysiotherapeute. Dan rijden we samen heen.

Vanmiddag kreeg ik veel post. Allemaal dingen inzake de aanrijding, mijn 'ziekzijn'. Morgen me er maar toe zetten om alles in te vullen. Voor de letselschade is het een compleet 'boekwerk' aan vragen. 

Vanavond kwam mijn vader weer. Samen met M. heeft hij de trapleuning bevestigd. Dus ik kan vanavond met kruk en al omhoog. Naar beneden morgen moet nog maar op de 'oude manier'. Want de leuning is alleen maar rechts (ja gerekend vanaf de onderkant).

Met dochter samen heb ik vanmiddag op onze nieuwe tv de film Mees Kees op kamp gezien. Via Y.ou Tube op de tv. We hebben namelijk een 'smart tv'. Gelukkig is dochter ook 'smart'. Want ze wist het allemaal zo te vinden. Ik voel me soms wel wat 'ouderwetsch'. Zijn er meer mensen bij wie het kind/de kinderen sneller zijn met de hedendaagse techniek?

Mijn voet met tape maakte dat het slapen niet echt een feest was. Mijn moeder bracht vandaag een (lang verwachte) speciale pleister met pijnstillende middelen op natuurlijke basis. Die heb ik uiteraard geplakt. De pijn is al beduidend minder. Morgen verder oordelen over de werking hiervan. 

10 opmerkingen:

 1. Misschien al te laat, maar toch handig: als je een doos in je bed legt en daar je voet in laat liggen ligt de deken niet direct op je voet. Daardoor heb je niet die vervelende druk en doet draaien geen pijn. Ik hoop dat je vannacht beter slaapt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dat was ook wel een goed idee geweest. Ik heb gelukkig afgelopen nacht veel beter geslapen.

   Verwijderen
 2. Beterschap met je voet! En fijn dat de dagwaarde dan nog meeviel. Je hoort het ook wel eens anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ;- 0 Ik heb geen kinderen, maar als dat wel zo was zou ik vast heel veel handiger zijn met alle apparaten in huis! ;-)

  (Sterkte met je voet!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die dagwaarde lijkt dan nog mee te vallen, beetje schrale troost nu, maar toch ...

  BeantwoordenVerwijderen