vrijdag 18 juli 2014

TV sterren

Nou, die zijn we zo maar niet hoor, tv sterren. Vanmorgen de wekker om 7.30 uur gezet om het resterende slagveld weg te kunnen werken. Want om 11.00 uur zouden ze komen. Ik hoorde een vreemd geluid uit mijn tas (bleek mijn nieuwe telefoon). De redacteur van het programma, het was een beetje druk onderweg. Ze waren iets later. Gelukkig maar, want dat waren net de minuten die wij nog nodig hadden om het aanrecht spik en span te laten schijnen. 

Het was een prettig gesprek. De proefopnames wel een beetje onwennig. Volgens mijn dochter gebaarde ik wel heel veel met mijn handen en trok ik rare gezichten. Eind volgende week horen we of wij doorgaan. Wel spannend hoor. 
Helaas mag ik niet zeggen voor welk programma het is.

Dan is het voor mijn gevoel NU echt vakantie. Het huis is in ieder geval netjes genoeg voor de komende periode. Het wordt bloedjeheet dit weekend. Dus we blijven nog even in de buurt. Dochter heeft zondag afgesproken met een vriendin van overver. Ze komt hier met de trein, ze blijft een nachtje logeren en dan brengen we haar maandag weer terug. Iets uit de route. Maar dat geeft niet. We gaan naar ons 'vakantiehuis' volgende week. Oftewel het huis van mijn schoonouders die op vakantie zijn. Op 10 minuten van het strand. We hebben plek voor de deur met parkeren, want we hebben momenteel ook hun auto.

Nou, de parasolletjes staan klaar bij de ligbedjes. Wij gaan langzaam fietsen richting bibliotheek en gemeentehuis. Dochter wil graag 7 boeken halen. M. gaat  zakken halen voor plastic en onze oude pas voor het vuilnis inleveren. Daarna doen we niet veel meer denk ik. Echt even ontspannen.

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat jullie misschien op tv komen. Maar vind je dat ook niet eng/spannend. Je blogt hier anoniem en dat ben je dan niet meer. Gr. Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk programma. Heel verhelderend voor sommige gasten. Maar ik schat zo in dat jullie vrij helder jullie waarde weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat keuk, op tv! Lef hoor om dat te durven. Laat je weten of het doorgaat en als het doorgaat, wanneer het wordt uitgezonden?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg, heb de vorige serie ook helemaal gekeken. Benieuwd of ik je komend seizoen tegen ga komen.

  BeantwoordenVerwijderen