woensdag 23 juli 2014

Probleemconsult

Een iets te knapperige broodkorst verrichte afgelopen maandagavond schade aan de beugel van dochter. Een 'bracket' schoot los. Niet zo handig op vakantie natuurlijk. Dus gisteren maar even geinformeerd bij de zorgverzekeraar hoe we dat het beste konden regelen.

Vanavond kon ze bij een orthodontist in de buurt terecht. Onder de omschrijving 'probleemconsult' kregen we een factuur mee. Voor 21,15 euro, die wel contant afgerekend moest worden :) Gelukkig hadden we nog 'cash' van het zegelboekje van de Appie. Ding is weer geplakt, kind weer gelukkig (want het was een irritant gevoel) en de verzekering vergoedt.

Vandaag hadden we een echte stranddag. Vorig jaar hadden we bij de H.ema al van die handige opklapbare strandstoeltjes gekocht. Handdoeken mee, koeltas gevuld met lekkere dingen, allemaal iets te lezen en lekker met de bus in 10 minuten naar het strand.

We hadden een superplek. Lekker rustig, heerlijk windje erbij. Als je ziet hoe bruin we in een dag zijn geworden, dan lijkt het wel of we een week aan het strand hebben gelegen haha. Ik word nooit zo snel bruin. Ben normaal ook niet zo van de bikini. Maargoed, ik weet dat die witte strepen op mijn buik veroorzaakt worden door mijn eigen (vr)eetgedrag. De ijskoffie van de McD is ook wel heeeeel erg lekker moet ik zeggen.

De minuut stilte om 16.00 uur, was op het strand niet echt merkbaar.
Vanavond heb ik een klein stukje van het nieuws gezien. (Aan de kisten die aankwamen. En de lange rij met rouwauto's). Zo raar en dubbel om het te zien en weten en tegelijkertijd te merken dat ons leven (in dit geval onze vakantie) 'gewoon' doorgaat. 

Vannacht kon ik niet slapen en heb ik tot ruim 01.30 uur liggen lezen. In het maanlicht van Nicci Gerrard. Op een of andere manier raakte me het boek heel erg. Heeft iemand het boek ook gelezen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten