donderdag 10 juli 2014

Prevakantie

Dit is een bijzondere week. In de zin van dingen die op mijn pad komen. Ik ben gevraagd om in augustus te 'gastbloggen' voor een heeeeel populair blog. De dame in kwestie heeft net een boek geschreven en heeft ruim 22.000 fans op Facebook. 

Manlief kreeg vandaag te horen dat hij per 1 augustus een loonsverhoging krijgt van 2%. Altijd goed. Ik kreeg vandaag bericht dat mijn reiskostenvergoeding door de verhuizing verhoogd wordt. Miniem verschil hoor. Scheelt toch weer een litertje benzine haha.

Van de energieleverancier kregen we de eindnota van ons oude huis. Ons voorschotbedrag daar was 61 euro per maand. Gelukkig was dat voldoende voor het verbruik van de afgelopen 8 maanden. We krijgen zelfs nog 7,90 euro terug. Nouja, dat wordt verrekend met het voorschotbedrag van deze maand. Ik vraag me nog wel af, of 75 euro per maand voor hier niet te weinig is. Maar we hebben ook al 5 maanden 175 euro per maand betaald. Dus ik laat het eerst maar even staan. We hoeven de leverancier natuurlijk niet te sponsoren qua geld. 

Volgende week vrijdag komen ze voor het televisieprogramma bij ons thuis. Extra uitleg en even proefdraaien. Ik ga morgen direct even met de kapper bellen :) Heb door al dat klussen weinig aan mijn haar gedaan de laatste tijd. Ik zag vandaag hoe burgerlijk het zit. Wil natuurlijk wel een goede indruk maken, mochten we wel op tv gaan komen. Spppppannnnnend.

Vanaf maandag vakantie. Dat wordt nog even een weekje bikkelen om in ieder geval alles in de woonkamer af te hebben. Nu lig ik in ieder geval lekker op mijn blauwe strandbedje in de tuin. Wereldaankoop geweest. Vanavond nog even kijken wat ik verder op kan ruimen.

1 opmerking:

  1. Wat een goed nieuws allemaal!! En geniet straks van je vakantie, van het kluswerk, maar ook van de rustmomenten natuurlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen