woensdag 9 juli 2014

Opruimeritus

Waarschijnlijk was het handiger geweest wanneer ik het vóór de verhuizing had gedaan. Opruimen. Maarja, toen waren we druk met klussen. Dus doe ik het gewoon nu. Beetje laat op de avond dat ik daarvoor op gang kwam. Want het is nu al bijna weer 23.30 uur en ik ben nu lekker op dreef. Weer een doos klaar voor de kringloop. Plus twee dozen met papier voor de nieuwe school van onze dochter. Theekastje wat we in de kamer niet mooi meer vonden staan ook maar naar de keuken. Een vaas er op, met drie hortensia's erin uit eigen tuin. Super.

Vandaag een leuk gesprek gehad met de redacteur van het tv programma waarvoor ze mensen zoeken. Of we wat data door willen geven voor een kennismakingsgesprek. Dan komen ze direct ook met de camera. Proeffilmen. 
Slik.... Ons huis is namelijk echt nog niet aantoonbaar. Uiteraard heb ik dat gezegd. Maar dat maakte niet uit. (Jaja, ze verwachten waarschijnlijk niet dat het ZO erg is haha). De komende dagen in turbotempo dan in ieder geval onze woonkamer afmaken en verder inrichten. 

Dochter is sinds gisteren wat ziekjes. Keel- en hoofdpijn en snotterig. We hebben een super apparaat om die klachten snel weer te verhelpen. Helaas weten we niet in welke doos die terecht is gekomen? Morgen maar even zoeken, want dit is voor haar wel heel vervelend.

Ik ga nog heeeeeeeel even verder in de keuken en dan voor 00:00 uur op bed. Want ik merk ook wel dat mijn lijf aan rust toe is.

2 opmerkingen:

  1. Spannende ontwikkelingen hoor! Slaap je lekker in je nieuwe huis? En dat super apparaat..wat is dat dan? Heel benieuwd want hier ook nog wel eens iemand beetje snotterig :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gewoon een bak met heet water neerzetten en met een handdoek over het hoofd lekker zitten stomen. Als je pepermunt of thijm hebt kan je dat erin doen... beetje low-tech natuurlijk maar het helpt wel! :-)

    BeantwoordenVerwijderen