dinsdag 8 juli 2014

Meterstanden

Dinsdag 8 juli en we hebben de houtkachel aan. Echt! Het is een beetje klamvochtig vandaag en we hebben heel veel hout, dus lekker knus nu in de woonkamer.

De eerste week van juli is voorbij en ik heb trouw de meterstanden genoteerd. Om een beetje een idee te krijgen van ons verbruik. Nog niet overal zijn de verhuisfittingen en lampen vervangen door wat we echt graag willen. De cv ketel moet ik opnieuw instellen op de eco stand en de boiler in de keuken moet in't vervolg 's nachts uit.

We hebben dubbele meters, ook voor de teruggave van de tien zonnepanelen.

Electriciteit
14 KwH teller 1 (laag)
  9 KwH teller 2 (hoog)
14 KwH terug 1 (laag)
57 KwH terug 2 (hoog)
3 m3 gas
2 m3 water

In de keuken bevinden zich een koelkast, vriezer, oude oven van mijn oma, wasmachine en droger. Helaas nog geen afwasmachine. We hebben aardig wat wasjes gedraaid. We hebben alle drie elke dag gedoucht. 

Geen idee om dit een reëel beeld gaat geven voor de toekomst. Ik hou de standen gewoon nog een poosje bij. Ons voorschotbedrag is vanaf deze maand 75 euro. Over 3 maanden moet ik de nieuwe standen doorgeven en wordt er een nieuwe berekening gemaakt.

Heeeeel ander nieuws. Gisteren vond ik in mijn mailbox een berichtje van een televisiezender. Of ik interesse heb om mee te doen aan een tv programma.
Via mail heb ik contact gehad vandaag met de redacteur. Morgen hebben we telefonisch contact. Man en dochter zijn al enthousiast. Ik heb nog wat twijfels...

5 opmerkingen:

 1. Spannend, maar deel je twijfels, al ligt het het eraan voor wat voor programma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er goed uit.
  En succes met de uitzending als je het doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk! Hier in huis is het veel te warm voor de kachel, maar ik kan niet wachten tot ie weer aan kan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé, volgens mij heb ik hetzelfde mailtje gehad :) Ben heel benieuwd of jij gaat meedoen, dan zit ik zeker voor de buis. Anders overigens ook, vind het een leuk programma.

  BeantwoordenVerwijderen