dinsdag 1 juli 2014

Iets te enthousiast

Mijn grootste valkuil. Enthousiasme. Vooral voor mijn eigen plannen. Want vandaag is de officiële dag met maar 1 huis. Het is mijn 250ste blogje op dit account, dus had ik heeeeeeel iets leuks bedacht. Maar daarvoor is het nog te vroeg... Want ik ben nog niet voorbereid genoeg om dat wat ik wil doen ook te kunnen 'registreren' en vervolgens uit te kunnen voeren. 

Gelukkig heb ik er verder nog niets over geschreven, dus kan ik het altijd later nog doen. 

De eindinspectie van de oude woning hadden we vandaag. Na een tegenvaller van de kringloop, die vanmorgen spullen kwamen halen, maar de 6 kasten niet wilden meenemen, moesten we nog wel even zwoegen.

Manlief was niet echt heel aardig meer. Vannacht om 01.00 uur ging hij pas douchen (Hij vond het wel een fijne douche :)) en om 06.30 uur was hij er al weer uit. Om die reden ben ik met de inspecteur door ons oude huis gegaan. We kregen commentaar op de kalk aanslag van de douchetegels. Werkelijk. Van mijn ouders hadden we een fles speciale anti kalkreiniger gehad, waarmee gisteren alles van de tegels vloog aan vuil etc. De glans van de tegels was er al jaaaaaren af namelijk.

We zouden voor het laten reinigen van de douchetegels dan een rekening krijgen van 90 euro. Waarschijnlijk hielp de manier waarop ik keek naar de inspecteur. Want hij vroeg hoe lang we er gewoond hadden en toen gaf hij aan dat hij dat wel op een andere manier op zou lossen. En nee... ik keek na weinig uren slaap niet heel lief haha.

Terwijl ik typ, sleept M. de allerlaatste kasten naast het huis. Ik heb vandaag een container besteld. Vanaf morgen is het hier feest. Opruimtechnisch dan. 

Ander nieuws. Onze dochter had vanavond de 'try-out' van haar musical. Ik mocht niet mee. Want dan is de verrassing van donderdag weg. Morgen gaat ze naar haar nieuwe school. Vandaag kreeg ze de lijst met haar mede klasgenoten. Ze zat te stuiteren in bed. Zoveel zin heeft ze er in.

Ik vind het superleuk dat ze zo enthousiast is. Van wie zou ze dat nou hebben...

1 opmerking:

  1. Het is fijn dat je nu lekker in je nieuwe huis kunt blijven en niet meer heen en weer hoeft.
    Gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen