dinsdag 15 juli 2014

Gordijnenstress

Ok, stress is misschien een wat groot woord. Maar de ideeën die heb voor het zelf maken van gordijnen blijken nog niet zo eenvoudig. Want de ringen die ik wil kopen, blijken niet meer standaard op voorraad te zijn. Morgen nog een tweetal winkels bij langs. Anders wordt het een alternatief. Welke weet ik nog niet. Vanmiddag was ik er wel geërgerd door. Na het nogmaals schilderen van de kozijnen, dacht ik lekker aan de slag te gaan namelijk.

Dus hebben we het patroonpapier maar weer teruggeplakt. Niet zo charmant, wel functioneel. 

Mijn nieuwe mobiel is gearriveerd. Allemaal wennen. Gelukkig had ik al wel een microsimkaart aangevraagd. Mooie camerafuncties zag ik, waar ik me zeker eens een keer in mijn eentje in moet verdiepen. Mijn hoesjes zijn er ook. De lederen versie is een hele fijne. De hoes om mijn mobiel echt goed als camera te kunnen gebruiken heb ik nog niet getest. 

Onze dochter is terug van kamperen. Ze had een heeeeeeele kleine teek op haar buik bleek bij het douchen. Direct verwijderd. Hopelijk gaat het goed en houdt ze er niets engs aan over.

Ze zit lekker op de bank. Een flatterige film te kijken. Ik typ dit blogje met mijn 
nieuwe oordoppen ingeplugd voor een muziekje. Zo op zoek naar wat te haken. Dan ga ik lekker bij haar zitten. Even dicht bij haar, nu wil ze dat nog 

2 opmerkingen:

  1. Ik ging uit voorzorg toch even bij de huisarts langs en hield goed in de gaten of je een rode kring op die plek ziet opkomen. Want de gevolgen van een tekenbeet kunnen je hele leven ontwrichten, ook jaren later. Terwijl op dit moment een kleine kuur volstaat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als de beet er langer dan 24 uur zou zitten is het advies om direct bij de huisarts langs te gaan. Ik begrijp en waardeer je bezorgdheid. Ik heb gisteren een foto gemaakt en hou het zeker in de gaten.

      Verwijderen