donderdag 31 juli 2014

Geld terug van mijn aankopen

Gisteren kreeg ik nog een agenda omslag binnen. Ik dacht dat de eerste al erg was. Nou, dit sloeg alles. Zwart leer, was gewoonweg zwart plastic. Met scheuren. Dus ik mailde onderstaand bericht naar de verkoper:
Wow, dat je deze agenda omslag durfde te versturen.
Echt plastic. Met krassen. Vreselijk.
Zoals je begrijpt is het pakje aangekomen.
Daarvoor dank. Maar voor de rest dus geen dank.
Ik wil wel graag een gedeelte van het betaalde bedrag terug.
Lees graag van je. Groet, het rijke wijf.
Dit was zijn reactie (letterlijk hoor).

T is geen plastic.
Maar bij deze t volledige aankoopbedrag terug exclusief verzendkosten.

daag. 

Vandaag had ik beide bedragen weer terug op de rekening. En ik mag van M. voorlopig geen agenda's meer kopen via M.arktplaats :)

Het is al weer donderdag. Vier werkdagen voorbij. Tijd gaat snel.
Terwijl ik een blogje typ, is M. bezig een nieuwe stoel in elkaar te zetten. We zijn voor de tigste keer in 4 weken weer bij ons favoriete Zweedse warenhuis geweest. Misschien moet ik daar maar aandelen van kopen. We kochten ook wat accessoires. Want de kamer is nog wat kaal qua planten etc. 

De brievenbus was goed gevuld vandaag. Bericht inzake de eerste aflossing van 250 euro op onze ik investeer slim lening. Die is ontvangen. Dat is fijn. Minder fijn was een factuur van de zorgverzekeraar. M. is een poos geleden geopereerd. Of we nog even het eigen risico van 360 euro willen voldoen. Oeps.... die hadden we niet echt ingecalculeerd. Het is maar goed dat we zo'n rijk stel zijn.

Ik ga nog even de meterstanden noteren. Dan kijken of ik kan helpen met de stoel en voor de rest denk ik maar eens een beelschermloze avond (lees, 2 uurtjes) inlassen. Bedankt nog voor de vele reacties op mijn vraag welke uitdrukkingen over geld je kent. Ik kom daar binnenkort even op terug.

1 opmerking:

  1. Jammer als aankopen niet werken. Leuk dat je meedoet aan Talpa. Ik ben benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen