zaterdag 28 juni 2014

Vrijwel vlekkeloze verhuizing

Zaterdagavond. 23.38 uur. Internet werkt sinds gisteren al, dat was wel het meest vlekkeloze onderdeel van de verhuizing haha. Maar.... We zijn in het nieuwe huis. Met een werkende wasmachine, droger, koelkast, gasstel en vriezer.

Alle verwarmingen zijn weer aangesloten. En na wat onverwachte lekkages en gelukkig voldoende oude handdoeken is dat ook weer opgelost. Door de vorige eigenaar waren de koud- en warmwater leiding in de badkamer omgedraaid. Dus we moeten even oppassen met tandenpoetsen. Of we kunnen douchen moeten we morgen testen. We zijn gewoonweg vergeten om een douchegordijn te kopen. Gelukkig zijn de winkels morgen open.

Uit ons oude huis zijn alle grote dingen verwijderd. Wat er nog aan oude kasten staat gaat dinsdag naar de kringloop. We hadden daar een wasmachine kraan die niet dicht wilde. Wat een waterballet zeg. Morgen nog maar even aan de dweil en poets. Aangezien ik 75% van de spullen bezit #kuchtheelhard in onze totale huishouding, heb ik morgen nog heel wat te verhuizen. 

Hoe en wat verder met inrichten hier, dat zou ik even niet weten. De woonkamer is in ieder geval al superleuk, terwijl het nog niet klaar is. Wij slapen  vast heerlijk vannacht. De oude roze verduisteringsgordijnen van onze dochter passen precies voor ons raam namelijk. Nou... Morgen meer over de eerste nacht, haha. Verwacht maar niet te veel.

6 opmerkingen:

 1. Ik wens jullie een goede nachtrust toe in het nieuwe huis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super, na al het harde klussen kunnen jullie straks heerlijk genieten van het huis en van het feit dat jullie van die akelige buren verlost zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier de eerste nacht, een goed nieuw begin is een goede herinnering. Ook al hebben jullie te hard gewerkt enz.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed geslapen? Leuk altijd een ander huis met andere geluiden, kraakjes etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd en al dat water was om een schoon nieuw begin te maken, zonder burenpesters! Veel geluk!

  BeantwoordenVerwijderen